Remedii naturiste

Cum poti să scapi de grăsimea depusă pe brațe

 

 

 

Grasimea de pe brate apare din cauza acumularii in exces de grasime in zona respectiva. Desi poti scapa, relativ mai usor de grasimea depusa pe alte parti ale corpului, surplusul de grasime din zona bratelor reprezinta o provocare majora.

Mai mult, pungile de grasime formate fac bratele sa para lipsite de fermitate si destul de inestetice.

Varsta reprezinta un alt factor al aparitiei grasimii bratelor. Dupa 30 de ani, corpul incepe sa inmagazineze mai multa grasime in anumite zone, iar masa musculara incepe sa scada. Grasimea tinde sa ia proportii mai mari decat masa musculara si din acest motiv, bratele isi pierd fermitatea.

Mai mult, descresterea activitatii metabolismului este un alt motiv al aparitiei grasimii bratelor. Odata cu varsta, activitatea metabolica scade si se ard tot mai putine calorii.

Daca ai probleme cu bratele netonifiate, nu dispera, exista o modalitate de a scapa de grasimea persistenta si de a avea o musculatura tonifiata cu ajutorul unor serii de exercitii.

Exista cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa previi acumularea de grasime astfel:

Alimentatie corespunzatoare:

Acesta este primul pas, daca vrei sa previi ca bratele tale sa devina neingrijite, avand in vedere ca malnutritia poate conduce la acumularea de grasime. Regimul tau alimentar trebuie sa constea in fructe si legume consumate zilnic. Mai mult, include mai multe fibre in mesele tale, caci vor creste activitatea metabolica, iar caloriile si grasimea in exces vor fi arse. Senzatia de satietate va dura mai mult. Deasemenea, consuma produse slabe si carbohidrati cu ardere lenta mai frecvent.

Gustari in loc de mese:

Ia gustari in loc de mese regulate si asta te va satura, in timp ce vei reduce consumul de mancare.

Nu evita micul dejun:

Daca eviti micul dejun, vei manca mai mult pe parcursul zilei.

Mai multa apa:

Bea mai multa apa in timpul zilei pentru a spori activitatea metabolismului. Mai mult, bea apa inainte de masa si vei manca mai putin.

Ceai verde:

Incepe ziua cu o cana de ceai verde. Deasemenea, bea 3-4 cesti de ceai verde in timpul zilei, iar corpul va putea sa arda grasimea acumulata, crescand totodata activitatea metabolismului.

Exercitii cardio:

Acestea iti vor permite sa arzi caloriile, acumulate prin consumul de mancare, mult mai usor. In videoclipul de mai jos vei vedea exact ce exercitii trebuie sa faci pentru a rezolva problema.

 

Imagini pentru толстые руки

Sursa: Secretele.com
Categorii