Credinta

Cum poti să te ajuți pe tine când ești bolnav sau pe o persoană dragă sufletului tău!

 

 

 

 

În momentul când ești cuprins de o boală primul lucru pe care îl faci este să cauți un tratament și un medic cât mai bun care să te trateze. Dar în așa momente grele mulți îl uită pe Dumnezeu.

Poate nu ai știut de aceasta, dar orice boală este într-un fel sau altul legată de starea ta sufletească. Astfel că situațiile de stres, grijile noastre zilnice, agravează starea sănătății noastre. Din acest motiv liniștea sufletească este elementul ce joacă un rol important în vindecarea organismului nostru.

Rugați-vă pentru medicul dumneavoastră ca acesta să găsească calea spre  care va pătrunde tămăduirea divină.

Loading...

Nu vă lăsați sub controlul fricii, căci acesta este un sentiment negativ ce nu este binevenit pentru dumneavoastră ca și pacient, dar nici dacă bolnavul este o ființă dragă. Dumneavoastră în momentul bolii trebuie să fiți pentru bolnav o sursă de emoții pozitive ca să îi grăbiți vindecarea, ci nu invers.

În familie trebuie să existe armonie. În lipsa acesteia boala va da buzna peste organism din cauza stresului constant la care acesta este expus.

Lăsa-ți gândurile pozitive să vă umple mintea. Imaginați-vă că sunteți sănătos, cum iradiați de fericire. Cu cât sentimentele sunt mai sincere cu atât și efectul pozitiv va fi mai puternic. Dacă gândurile voastre sunt negative și rezultatul va fi la fel.

Și nu în ultimul rând mulțumiții lui Dumnezeu pentru ajutorul care vi-l oferă. Recunoștința este un sentiment frumos ce vă va umple sufletul vostru cu energie pozitivă.

 

Sursa: secretelesanatatii
Categorii