Sfaturi utile

Cum să eliminați petele și ridurile de pe piele pentru a avea un ten ca de bebeluș

 

Cum să eliminați petele și ridurile de pe piele pentru a avea un ten ca de bebeluș

 

 

Mediul este vinovat în proporție de peste 80% în apariția viitoarelor noastre riduri și linii fine, în timp ce partea genetică joacă un rol mai mic în procesul de îmbătrânire a pielii. Patru din cinci riduri se datorează oxidării zilnice, dacă suntem obișnuiți să nu folosim creme de protecție solară vara, dacă fumăm la fiecare pauză de cafea sau dacă ne expunem zilnic la lumina albastră de la ecranele telefoanelor și laptopurilor.

Iată un set de rețete de casă pentru a elimina petele și ridurile în mod natural:

Drojdie

1- Cum se folosește drojdia pentru a hidrata pielea?

Ai nevoie de puțin iaurt peste care trebuie să adaugi puțină drojdie. Amestecați până când amestecul este omogen și așteptați 5 minute. Se aplică pe fața curată si se lasă să acționeze 20 de minute. Îndepărtați pasta cu apă călduță, apoi spălați cu apă rece pentru a închide porii.

2- Cum se folosește drojdia pentru a îndepărta petele de pe piele?

Ingrediente:

-20 de grame de drojdie
-2 lingurițe suc de lămâie
-apă fierbinte

Pregătirea măștii de piele:

Amestecați drojdia cu sucul de lămâie. Apoi puneți bolul cu amestecul într-un alt bol cu ​​apă fierbinte pentru 2 sau 3 minute.

Fă un test, să vezi dacă există o reacție alergică: aplică puțin pe cot sau în spatele uneia dintre urechi. Așteptați aproximativ 3 minute. Dacă nu ai niciun fel de reacție alergică, poți aplica amestecul. Aplicați masca pe fața curată și lăsați-o să acționeze timp de 20 de minute.

Apoi spălați-vă bine fața cu apă caldă și aplicați o cremă hidratantă. Masca trebuie folosită doar o dată sau de două ori pe lună și întotdeauna seara, înainte de culcare.

3- Cum să hidratezi pielea și să combați ridurile și petele?

Acum că ești înarmat cu toate aceste sfaturi și știi cum să ai o piele grozavă, învață cum să faci această rețetă ușoară de cremă de casă pentru a catifela pielea și a combate ridurile și petele.

Ingrediente:

1 galbenuș de ou
½ lingură de miere
2 linguri de ulei de cocos extravirgin

Prepararea cremei de casă pentru catifelarea pielii și combaterea ridurilor si petelor:
Pentru a prepara crema de casă care să  catifeleze pielea și să combată ridurile și petele, amestecă toate ingredientele, pâna se obține o cremă omogenă.

Aplicați crema de casă pe toată fața, masând ușor cu mișcări circulare în timpul aplicării. (Faceți acest lucru cu 1 oră înainte de a merge la culcare), Clătiți bine.

Dacă a mai rămas, păstrați-o la frigider și folosiți-o în decurs de o săptămână.

Aplicați crema de două ori pe săptămână și nu amestecați tratamentele de mai sus în aceeași zi. Alternarea este importantă pentru rezultate bune.

 
Categorii