Bauturi

Cum să prepari o băutură naturală care oprește durerile de cap

 

 

Cum să prepari o băutură naturală care oprește durerile de cap

 

Teribila durere de cap, binecunoscută celor care suferă de migrenă, nu se vindecă ușor. De obicei se folosesc medicamente care pot calma durerea. În acest articol vă vom explica cum să pregătiți o băutură naturală pentru dureri de cap pentru a încerca să o ușurați fără a apela la medicamente.

Simptomele migrenei includ dureri de cap severe, greață, vărsături și sensibilitate la lumină. Această băutură poate ameliora toate aceste simptome.

Această metodă a fost folosită în medicina populară de secole.

Tot ce aveți nevoie este:

suc de lămâie,

sare și jumătate de pahar de apa.

Nu mulți oameni știu despre acest remediu, dar având în vedere simplitatea și ingredientele sale naturale, nu există nicio contraindicație.

Ai nevoie de sare de înaltă calitate, cum ar fi sarea de Himalaya (sau sare roz). Acest tip de sare conține aproximativ 84 de elemente sănătoase și ajută la creșterea nivelului de serotonină din sânge.

Luați niște lămâi proaspete (cel puțin 2) și stoarceți-le bine. Adăugați aproximativ două lingurițe de sare de Himalaya în sucul de lămâie. Se amestecă totul și se adaugă jumătate de pahar cu apă. Această băutură naturală pentru durerile de cap poate fi consumată imediat.

Avertisment: Acest remediu nu este potrivit pentru persoanele cu hipertensiune arterială.

 

 Sursa

 
Categorii