Sfaturi utile

Cum scăpăm de energia negativă din locuință? Lidia Fecioru ne povestește despre metoda oului!

 

 

 

 

Lidia Fecioru este un bioenergoterapeut cunoscut pe tot teritoriul țării noastre, și chiar și peste hotarele ei. Femeia este foarte activă și este invitată într-o multitudine de emisiuni TV unde ne povestește diferite curiozități despre energie.

De data aceasta, Lidia Fecioru ne-a mărturisit cum putem ușor scăpa de toată energia negativă din locuință și din corpul nostru! Pentru asta vom avea nevoie de un ou!

Există mai multe metode, despre care ne-a povestit bioenergoterapeutul, dar una din ele presupune să luați un ou, care este crud și să încercați să-l rostogoliți pe tot corpul.

Pentru asta nu este nevoie să fiți anume dezbrăcată, este de ajuns ca seara înainte de somn să mișcați oul peste corp timp de circa 5-6 minute, până când oul se va sparge la final.

O altă modalitate de a îndepărta energia negativă este să spargem un ou crud într-un pahar, dar să fim foarte atenți pentru că avem nevoie de un gălbenuș întreg!

Apoi vom turna puțină apă în acest pahar, iar după asta va trebui să ținem acest pahar lângă noi toată noaptea. Locul cel mai potrivit este să-l puneți pe noptiera dumneavoastră!

Cu aceste metode veți scăpa de energia neagră și vă veți simți mult mai bine, deoarece bolile pot pleca împreună cu această energie de care nu avem nevoie!

 

Sursa: secretelesanatatii
Categorii