Remedii naturiste

Cum se elimină acasă alunițele, negii, punctele negre, papiloamele și petele de vârstă

 

 

Cum se elimină acasă alunițele, negii, punctele negre, papiloamele și petele de vârstă

 

 

Acest articol vă va spune cum să eliminați alunițe, negi, papiloame, puncte negre și pete de vârstă acasă.
Tratamentele pentru fiecare tip sunt similare și simple. În majoritatea cazurilor, aceste metode se bazează pe medicamente naturale. acestea pot fi ierburi, fructe sau legume. Pastilele sau alte medicamente sunt rareori folosite.

Pentru a elimina alunițele, trebuie mai întâi să înțelegeți ce fel de personaj este (benign sau nu). Alunița trebuie să fie simetrică, să aibă margini clare și să nu depășească 6 mm. Numai dacă educația îndeplinește aceste standarde, alunița poate fi îndepărtată acasă.

Metoda 1. Iod

O bucată de tifon, vată sau tampon de bumbac este umezită cu iod și aplicată pe aluniță noaptea. Dimineața, este recomandabil să clătiți formațiunea cu apă, să spălați iodul. Procedura trebuie făcută în fiecare noapte timp de aproximativ 2 săptămâni până când alunița dispare complet. Progresul va fi vizibil după a 6-a procedură.

 

Metoda 2. Oțet de mere

Această procedură va dura mai puțin timp: doar 7-10 zile. Trebuie să aruncați oțet de mere pe aluniță, să așteptați 5 minute și apoi să clătiți. Faceți acest lucru de 3-4 ori pe zi.

În cazul papilomului, oțetul de cidru de mere poate ajuta, de asemenea: trebuie să umeziți un tampon de bumbac și să aplicați pe formațiune timp de 25 de minute. Tratamentul trebuie făcut de trei ori pe zi timp de trei săptămâni.

De asemenea, puteți elimina oțetul de cidru de mere și negii. Nu este recomandat să faceți acest lucru cu oțet obișnuit: cidrul de mere este mai moale și nu va lăsa arsuri pe piele.

 

Metoda 3. Suc de lămâie

Sucul de lămâie îndepărtează bine alunițele: trebuie să aplicați 3-4 picături pe formațiune de 4 ori pe zi. După șapte zile de proceduri, veți vedea rezultatul.

De asemenea, sucul de lămâie ajută la eliminarea petelor de vârstă: trebuie să umeziți un tampon de bumbac sau un tampon de bumbac cu lichid și să ștergeți zonele cu probleme de 2-3 ori pe zi.

Punctele negre sunt mai complicate. Este necesară curățarea mecanică (îndepărtarea) și apoi prelucrarea pielii cu diferite mijloace. Unguentele speciale sau produsele de curățat care pot fi găsite la farmacie sunt cele mai potrivite.

Nu este recomandat să îndepărtați singuri negii, alunițele sau chiar acneea de pe piele. În primul rând, ar trebui să consultați un medic pentru sfaturi.

 

Eliminați petele de vârstă cu remedii populare

  • Aloe vera

Seva acestei plante conține o substanță care luminează pielea din zonă cu pigmentare. Producția de melanină din acesta scade.

Trebuie să prelucrați pielea în fiecare zi.

 

  • Lemn dulce

Extractul de lemn dulce se crede că are proprietăți antiinflamatorii și albesc pielea.

 

  • Ceai verde

Poate reduce petele de vârstă. Potrivit unor medici, ceaiul verde poate ajuta, de asemenea, la reducerea inflamației cauzate de arsurile solare.

 

  • Suc de lămâie

Se amestecă zece picături de suc cu smântână pentru bebeluși. Tratați pielea întunecată cu soluția rezultată în fiecare zi.

 

  • Apă oxigenată

Folosiți o soluție de 3%, amestecați proporții egale cu apă și ungeți pielea.

În orice caz, trebuie să vă procesați pielea zilnic timp de câteva săptămâni pentru a obține chiar și cele mai mici rezultate.

Operația va rezolva această problemă mai repede.

 
Categorii