Sfaturi utile

Cum se reduce rapid tensiunea arterială fără pastile, dar și cum să scăpați de multe alte probleme

 

 

Cum se reduce rapid tensiunea arterială fără pastile, dar și cum să scăpați de multe alte probleme

 

 

Dacă aveți o creștere bruscă a tensiunii și nu aveți pastile la îndemână sau nu doriți să le luați, respirația corectă vă va ajuta. Timp de 2-3 minute cu fiecare expirație, țineți-vă respirația timp de 7-9 secunde. Deci, pur și simplu puteți reduce tensiunea cu 30 de unități.

Alte trucuri care vă vor scuti de multe probleme de sănătate:

Cefalee și migrenă

Și pentru durerile de cap și migrene, încercați să determinați care nară respiră cel mai bine și, dacă durerea se simte pe aceeași parte a capului ca nara deschisă, închideți nara respectivă și respirați până când durerea trece.

Insomnie

Pentru insomnie, creșterea excitabilității nervoase, temerile nefondate, activitatea creierului hiperintensă, care este atât de frecventă în bolile mintale, este utilă respirația prin nara stângă, deoarece calmează mintea și îi răcește căldura.

Pentru durerile de stomac

Durerea de stomac este adesea rezultatul gastritei. Se toarnă 0,5 căni de apă dintr-un pahar în altul de 10-15 ori și se bea această apă. Dacă faceți acest lucru de mai multe ori în fiecare zi, veți uita de durere.

Primul ajutor pentru tăieturi

Trebuie doar să ridicați mâna tăiată și să o agitați cât mai mult timp, cel puțin 7 minute. S-ar putea să fiți surprinși, dar rana va fi suficient de vindecată și nu deranjează.

Cum este diagnosticată cataracta?

Apariția unor pete întunecate pe o foaie de hârtie albă nemișcată, ca și cum ar fi boabe de nisip ar fi un semnal! În orice caz, trebuie să vă grăbiți la medic! Și dacă vedeți liniuțe, bastoane – nu există nicio îndoială în acest caz.

Pentru durere în inimă

Tăiați o bucată de pâine de mărimea unui deget în 4 părți și picurați 2-4 picături de tinctură de valeriană pe fiecare parte. Luați câte o mușcătură la fiecare 4 ore. Mestecați și țineți în gură câteva minute, apoi înghițiți. Faceți acest lucru până când toate problemele cardiace au dispărut.

Cum se îmbunătățește memoria?

Pentru a îmbunătăți memoria, mâncați zilnic o salată de morcovi cu stafide sau nuci tocate, condimentate cu smântână. Utilizarea constantă a unei astfel de salate va promova reînnoirea celulelor creierului și va îmbunătăți circulația sângelui.

Cum să scapi de udarea în pat?

Enurezis fără tratament. Noaptea, înmuiați un tampon de bumbac în apa, strângeți ușor și întindeți de 5-7 ori de-a lungul coloanei vertebrale de la baza gâtului până la coadă. Enureza trece foarte repede și permanent.

Cum să scapi de durerea în gât?

Este foarte ușor să scapi de durerea în gât. Când vă spălați dinții cu pastă de dinți, scuipați totul pentru prima dată în timp ce vă clătiți gura, iar a doua oară umpleți-vă gura cu apă și faceți gargară.

Ulcer, vărsături și dureri de stomac

Pentru ulcere de stomac, vărsături, dureri în intestine, amestecați bine ouă de pui proaspete de casă cu o lingură de făină și luați pe stomacul gol. Curs 10 zile. Rețeta a fost testată pe mulți oameni.

Fiica mea a suferit de arsuri la stomac și a băut bicarbonat de sodiu tot timpul. O altă rețetă simplă: mâncați 5-6 stafide pentru arsuri la stomac. Și asta e tot.

 

Sursa 
Categorii