Bauturi

Curăță colonul în mod natural în doar 5 zile. Cele mai eficiente remedii pentru a elimina toate toxinele acumulate și pentru a te feri de polipi și cancer

 

 

Curăță colonul în mod natural în doar 5 zile. Cele mai eficiente remedii pentru a elimina toate toxinele acumulate și pentru a te feri de polipi și cancer

 

Curățarea regulată a colonului este esențială pentru bunăstarea generală. Este un organ important care merită o atenție specială.

Colonul, adică intestinul gros, joacă un rol fundamental în sănătatea noastră. Dar în același timp este mai expus la consecințele unei alimentații proaste precum și la acumularea de toxine.

Prin urmare, este bine să vă detoxifiați pentru a vă asigura că acest organ își poate îndeplini pe deplin funcțiile.

În acest fel se pot evita boli precum: colon iritabil, colita, diverticulita, polipi, cancer.

Purificarea sa ciclică este esențială având în vedere că, în cursul vieții, prin intestinele noastre trec aproximativ 40.000 de litri de lichide și 100 de tone de hrană.

În consecință, în el sunt turnate kilograme de reziduuri toxice și depuneri de fecale.

Această acumulare este dăunătoare și poate provoca diferite probleme pentru organism, inclusiv cazuri de malabsorbție și otrăvire a sângelui.

Când colonul nu funcționează corespunzător, declanșează o acumulare excesivă de toxine care provoacă: constipație, creștere în greutate, boli hepatice și renale, diabet, probleme ale părului, probleme ale pielii.

Cum să curățați colonul în mod natural

Seminte de in și chefir

Pentru purificarea colonului, alimentele trebuie consumate alimente din făină integrală și apă multă.

Alimente precum cerealele integrale, legumele, leguminoasele, fructele proaspete și fructele uscate ajută la eliminarea toxinelor.

Pentru sănătatea intestinală recomandăm și probioticele care conțin fibre solubile utile pentru eliminarea toxinelor din colon.

Unele remedii naturale sunt foarte eficiente, cum ar fi cele pe bază de semințe de in și chefir.

Acești aliați sunt foarte benefici pentru purificarea colonului deoarece vă permit să slăbiți, să reglați metabolismul lipidelor și să dizolvați grăsimea.

În cazul semințelor de in, funcția acestora este de a absorbi și elimina toxinele. Dar în același fel remediul actionează și asupra reducerii colesterolului.

Pentru a beneficia de un efect de detoxifiere și pentru a trata constipația și colesterolul ridicat, sunt recomandate alimente bogate în fibre.

La micul dejun se sugerează adoptarea unui plan alimentar specific de urmat timp de trei săptămâni.

Acesta este planul pentru un mic dejun purificator:

 

Prima săptămână: 1 lingură de făină de in și 100 ml de chefir.
A doua săptămână: 2 linguri de făină de semințe de in și 100 ml de chefir.
A treia săptămână: 3 linguri de făină de in și 150 ml de chefir.
Este esential să măcinați semințele de in, care nu sunt asimilabile de organism dacă sunt lăsate întregi. În acest fel se obține un fel de făină care poate fi folosită în perioada de purificare.

De asemenea, este bine să bei cel puțin 2 litri de apă pe zi. Printre alți aliați naturali vă recomandăm oțetul de mere care dezumflă burta și curăță colonul.

 

 Sursa

 
Categorii