Bauturi

Curăță organismul și ajuta articulațiile. Vezica biliara se curata de pietre si sare. Functioneaza ca un elixir al tineretii si este bine sa o folositi o data pe an – Rețeta profesorului Tombak!

 

 

 

 

Aceasta terapie, prezentata de profesorul Mikhail Tombak in cartea sa „ Cum sa traim 150 de ani”, functioneaza ca un elixir al tineretii si este bine sa o folositi cel putin o data pe an.

Curata foarte bine articulatiile, sistemul circulator, sistemul limfatic, dar ajuta si alte organe interne.

 

Cum se procedeaza?

Luati zece kilograme de ridiche neagra, spalati-le foarte bine, taiati toate fibrele si petele, fara sa le curatati de coaja si apoi tocati-le. Puneti bucatile tocate in storcator – veti obtine trei litri de suc. Sucul se pastreaza in recipiente de sticla inchise ermetic, obligatoriu la frigider.

Loading...

Se consuma o lingurita de trei ori pe zi, la o ora dupa fiecare masa. Se continua terapia pana se termina intreaga cantitate de suc.

Pulpa de la ridichi nu se arunca. O puneti intr-o oala smaltuita sau din inox, adaugati 300 grame de miere si amestecati. Acoperiti cu un capac si puneti ceva greu deasupra, astfel incat sa fie inchisa ermetic, pastrati intr-un loc uscat si caldut si amestecati cu o lingura de lemn din cand in cand. Dupa doua, trei zile, cand sucul este gata, puteti incepe sa mancati pulpa (pana atunci ar trebui sa fie acra), cate doua, trei linguri, de fiecare data.

In timpul terapiei cu suc pot aparea dureri de ficat, pentru ca vezica biliara se curata de pietre si sare. Le puteti ameliora punand o perna electrica sau o sticla cu apa calda pe ficat timp de o ora. Daca nu apar aceste dureri de ficat, se poate creste cantitatea de suc pana la trei lingurite, dar numai dupa sapte zile.

Imagini pentru Raphanus sativus var. Oleiformis

Persoanele cu depuneri nesanatoase pe sistemul osos pot avea dureri destul de mari (este asa numita „criza de vindecare”). Acest fenomen este normal in timpul procesului de curatare a organismului, de aceea nu trebuie sa apelati la calmante ci sa continuati terapia. O terapie reusita va poate scuti de multe neplaceri pe viitor.

In timpul terapiei limitati consumul produselor de origine animala. De asemenea, evitati mancarurile fierbinti si acre. Puteti manca alimente naturale, plante, fructe si legume.

Si nu uitati sa beti apa pura, biologic activa, compatibila cu celula umana!

 

Sursa: Secretele.com
Categorii