Bauturi

Dacă ai peste 50 de ani și vrei să slăbești, consumă această băutură

 

 

Dacă ai peste 50 de ani și vrei să slăbești, consumă această băutură

 

 

Pierderea în greutate poate fi o sarcină dificilă pentru unii oameni, mai ales pentru cei care au ajuns deja la o vârstă înaintate. Cu toate acestea, nu trebuie să-și piardă speranța, deoarece există o băutură care îi poate ajuta să scape de excesul de greutate.

Cu toții trebuie să avem grijă de corpul nostru, urmând o dietă echilibrată și făcând mișcare zilnic. Odată ce împlinim vârsta de 50 de ani, devine din ce în ce mai dificil să scăpăm de kilogramele suplimentare.

Băutura care te ajută să slăbești la 50 de ani

Ingrediente:

  • 1 lingură miere de albine
  • 1. 5 apă, 1 lingură scorțișoară măcinată
  • 1 cană ovăz integral

Mod de preparare:

Pune ovăzul într-un borcan cu apă, apoi închide borcanul cu un capac și lasă-l deoparte timp de 7 ore. Scoate apoi ovăzul din borcan și pune-l într-un blender. Adaugă miere și scorțișoară și amestecă bine până când se combină ingredientele.

Păstrează acest amestec la frigider într-un recipient cu capac, pentru a nu lua aroma altor alimente. Consumă preparatul de 2 ori pe zi, o dată pe stomacul gol și o dată înainte de culcare.

În scurt timp vei obține rezultatele dorite și vei elimina excesul de grăsime. În plus, vei avea un organism mai sănătos. Pentru a te bucura de toate aceste rezultate, nu este suficient doar să consumi acest preparat, ci trebuie să adopți o dietă echilibrată și să faci mișcare zilnic.

Încearcă să renunți la alimentele pline de zaharuri și grăsimi nesănătoase, care nu-ți aduc niciun beneficiu și înlocuiește-le cu fructe și legume proaspete, pline de nutrienți.

 

 Sursă
Categorii