Horoscop

Data nuntii este foarte importanta! Ce reprezinta cifra casatoriei in numerologie si cum sa o alegi ca sa ai spor in casa

 

 

Data nuntii este foarte importanta! Ce reprezinta cifra casatoriei in numerologie si cum sa o alegi ca sa ai spor in casa

 

Numerologia este un complex sistem de divinatie in care fiecarui numar ii este atribuita o anumita vibratie energetica. Fiecare dintre numere poate influenta destinul unei persoane, al unei relatii sau trasaturile de caracter ale fiecaruia dintre noi. Pentru a afla daca ziua nuntii voastre va fi binecuvantata cu energia pozitiva a universului, tot ce aveti de facut este sa adunati toate numerele din data nuntii pana le veti reduce la unul singur, astfel:

EXEMPLU: Data nuntii este 04. 08. 2017

4 + 8 + 2+1+7= 22, 2+2 = 4. Prin urmare, 4 este vibratia numerologica a nuntii.

Numarul 1 in numerologie

O casnicie care va incepe sub semnul acestui numar va fi daruita cu o temelie foarte puternica si va fi cladita cu respect. Cei doi parteneri sunt firi tari, pe care nu ii sperie greutatile vietii. Desi sunt oameni foarte independenti, atat mirele cat si mireasa vor fi intotdeauna sprijin unul pentru celalalt si vor forma o echipa in adevaratul sens al cuvantului.

Numarul 2 in numerologie

Cuplurile care isi incep viata impreuna sub vibratia numarului 2 sunt, cel mai probabil, suflete pereche. Acesta este numarul uniunii perfecte, al armoniei si al pacii. Astfel de casnicii sunt binecuvantate cu pace si vor fi construite cu rabdare. Mai mult de atat, 2 este numarul care aduce senzualitate si intuitie.

Numarul 3 in numerologie

O casnicie inceputa sub vibratia lui 3 inseamna o viata de cuplu plina de surprize placute. In general, acest numar sporeste imaginatia, deschide limitele fanteziilor si mai ales, aduce jovialitate, rasete si armonie. Tocmai acest optimism va fi sursa puterii celor doi casatoriti si modalitatea prin care vor trece impreuna peste orice problema.

Numarul 4 in numerologie

Disciplinati si siguri pe ei, muncitori si devotati, cei care vor incepe o casnicie sub semnul lui 4 au toate sansele din lume sa fie fericiti impreuna. Viata lor, desi nu va fi neaparat usoara, va fi imbelsugata. Desi vor munci pentru orice capat de ata, vor face acest lucru impreuna si vor functiona armonios. Aceasta compatibilitate intre mire si mireasa va fi cheia reusitei in viata.

Numarul 5 in numerologie

Sub numarul 5 incep casniciile oamenilor curajosi, care au prins gustul aventurii. Impreuna, cei care formeaza un astfel de cuplu vor avea ocazia sa strabata lumea in lung si in lat. In acelasi timp, impreuna vor invata cum sa se adapteze rapid la situatiile noi si cel mai probabil, isi vor schimba domiciliul de mai multe oriin cursul vietii.

Numarul 6 in numerologie

Casniciile care incep in zile a caror vibratie numerologica este 6 sunt construite pe o tandrete fara marigini. Cei doi parteneri vor ajunge laun nivel de intimitate pe care foarte putini il pot intelge. Fiecare dintre ei se va simti profund responsabil pentru fericirea celuilalt si isi vor fi foarte loiali unul altuia.

Numarul 7 in numerologie

Acesta este unul dintre cele mai potrivite numere sub vibratia carora incepe o casnicie. 7 este numarul divin spiritual care tinde catre intelepciune si armonie. Un cuplu care si-a inceput destinul impreuna intr-o astfel de zi va depasi cu foarte multa serenite orice greutate si oricat de dura ar fi. Atat timp cat mirele si mireasa sunt impreuna, nimic nu va sta in calea fericirii lor.

Numarul 8 in numerologie

Echilibrati din punct de vedere emotional si foarte bine ancorati in realitate, oamenii care vor incepe viata in doi in zile a caror vibratie energetica este 8 se bazeaza intai pe ceea ce le dicteaza laturile rationale, abia apoi cele sentimentale. In ciuda acestor lucruri, valorile materiale nu sunt importante pentru ei si cele mai de pret bunuri ale lor sunt iubirea si mandria.

Numarul 9 in numerologie

Casniciile incepute in astfel de zile stau sub semnul romantismului si al puterii de sacrificiu de dragul celuilalt. Ambii parteneri sunt daruiti cu imaginatie si creative si astfel, viata in doi care incepe in astfel de zile va fi tot timpul usor condimentata. Fiecare dintre cei doi isi iubeste jumatatea atat de mult incat ar sacrifica orice pentru fericirea acesteia, inclusiv propria fericire.

 

Sursa : Revista Nunta
Categorii