Sfaturi utile

Datorită acestui remediu natural vei elimina ridurile de pe gât și sâni

 

 

Datorită acestui remediu natural vei elimina ridurile de pe gât și sâni

 

Astăzi vă vom povesti despre remediul natural care elimină ridurile de pe gât și sâni.

Adio riduri de pe gât și sâni

A purta o rochie și a avea riduri urâte pe decolteu este unul dintre cele mai rele lucruri pentru o femeie. Însă, timpul trece, îmbătrânim și pielea ajunge să-și piardă elasticitatea și tonusul. Și, când elasticitatea și tonusul lipsesc, încep să apară primele riduri. Deoarece este imposibil să evitați apariția ridurilor. singura soluție posibilă este combaterea lor cu remedii naturiste.

Excluzând cremele și măștile scumpe, singurul efect pe care îl vor avea este asupra portofelului tău care va deveni mult mai ușor. Așa că înarmează-te cu bunăvoință și fugi la cămară pentru a obține ingredientele de care ai nevoie pentru a pregăti masca pentru a elimina ridurile de pe gât și sâni.

Drojdia este plină de proteine, aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine, ceea ce o face un vis pentru pielea și părul tău.

Deci, cum ajută drojdia pielea?

Drojdia de panificație are o formă celulară asemănătoare cu cea a pielii, așa că atunci când este adăugată în produsele de îngrijire a pielii sau aplicată local, funcționează pentru a hidrata și luminează pielea. Dacă suferi de acnee, atunci drojdia ar putea fisalvatorul pielii tale. De fapt, poate ajuta la uciderea bacteriilor care cauzează acnee și la pîmbunătățirea producerii anumitor celule albe din sânge care elimină erupțiile. Conținutul său ridicat de vitamina B o face perfectă și pentru calmarea și calmarea inflamației, dar și pentru atenuarea ridurilor adânci.

Rețeta pentru masca de drojdie de bere

Masca de drojdie de bere este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru reducerea ridurilor deoarece stimulează producerea de colagen și, în plus, hidratează pielea.

Ingrediemte:

  • 1 iaurt simplu
  • 1 lingură de drojdie de bere
  • 1 lingură de germeni de grâu (pe care îi puteți cumpăra fie de la plafar, fie de la supermarket)

Mod de preparare:

Amestecă totul până obții un amestec uniform.
Aplicați amestecul pe gât și sâni și lăsați-l să acționeze timp de 15 minute.
După aceea, clătiți cu apă curată
Repetați acest lucru de 3 ori pe săptămână.

 

 Sursă
Categorii