Povesti de viata

De ce înşeală bărbaţii? Ce a patit bărbatul căruia i s-au aprins călcâile după o vecină

 

 

 

 

Era odată un bărbat, pe nume Alberto, care era căsătorit dar căruia i s-au aprins călcâile şi după o vecină de a sa, Rosalina. Aceasta era o femeie singură, dar tare frumoasă; Alberto simţea că nu are linişte în viaţa asta până nu se culcă şi cu vecina. Aşa că începu să-i facă avansuri; femeia, fiind una respectabilă, îl respinse, dar Alberto tot insista. Atunci, văzând că bărbatul nu încetează cu propunerile indecente, Rosalina se duse şi-i spuse şi soţiei lui Alberto, Maria. Aceasta, fiind o femeie foarte înţeleaptă, nu se duse să-i facă scandal bărbatului (cum ar fi făcut multe), ci, împreună cu Rosalina, pusese la cale un plan de bătaie.

Înşelătoria femeilor

Despre ce era vorba? Rosalina, prefăcută, se duse la Alberto şi-i spuse că acceptă să se culce cu el, şi că-l aşteaptă noaptea, în camera ei. Însă, bărbatul trebuie să fie foarte discret, aşa că, atunci când vor face s*x, o vor face pe întuneric, fără ca vreunul din ei să scoată vreun sunet. Bărbatul, Alberto, acceptă aceste mici condiţii cu toată bucuria. Credea că a ajuns în cel de-al nouălea cer! Ceea ce nu ştia el era faptul că, în locul lui Rosalina, în camera respectivă, noaptea se va afla chiar soţia sa…Maria!

Cea mai tare noapte de s*x

Se făcu noaptea. Alberto se duse spre casa vecinei, bucuros că va avea ocazia să facă dragoste cu mult visata sa vecină, Rosalina. Ajuns la camera ei, văzu o siluetă dezbrăcată în pat; se îndreptă spre ea şi avură împreună o noapte fierbinte extraordinară! Bineînţeles, că în pat se afla soţia sa, Maria, dar în mintea lui Alberto, el crezu că face s*x cu vecina, Rosalina!

După ce termină, Alberto, îi mărturisi femeii din pat că a avut cea mai minunată noapte de dragoste din viaţa sa, că niciodată nu s-a simţit atât de bine, şi că niciodată soţia sa nu l-ar satisface atât de bine. “Chiar niciodată?”, răspunse Maria, soţia sa, aprinzând o lumânare şi dezvăluindu-şi astfel identitatea. Vă daţi seama ce reacţie a avut bărbatul, care şi-a dat seama instantaneu de întreaga farsă…

Ce se poate deduce de aici? Că bărbatul s-a simţit foarte bine, crezând că face dragoste cu altă persoană decât cu soţia sa. Deci, totul se află la nivelul minţii; mintea doreşte tot timpul lucruri noi, persoane noi…Dar uite că şi mintea poate fi înşelată!

 

Imagini pentru De ce fel de pedeapsă are parte un bărbat care-şi înşeală soţia?

 

Sursa: Secretele lui Lovendal
Categorii