Inedit

De ce oare femeile părăsesc bărbații pe care încă îi iubesc

 

 

 

 

Mi-am petrecut o bună perioadă din viață consiliind partenerii din căsnicii. Am reușit să aduc cupluri, aflate în pragul despărțirii, pe culmele fericirii din nou, însă am acumulat și multă experiență cu privire la modul în care femeile iubesc. Am ajuns la o concluzie simplă, oricât de mult ar iubi o femeie partenerul din viața ei, dacă situația nu mai este în favoarea lor, ea va pleca.

Inima li se va rupe în bucățele și nu le va fi deloc ușor să meargă mai departe. Nu este atât de ușor să renunțe la persoana cu care au petrecut o bună perioadă din viață sau cu care au copii, așa că credeți-mă atunci când vă spun că aceste femei chiar au curaj! Totuși de ce fac asta? Articolul de azi va dezvălui răspunsul tuturor întrebărilor legate de acest subiect.

Prezența

Da, ai citit bine, femeile care hotărăsc să își părăsească partenerul o fac pentru că acesta nu mai este prezent în viețile lor. Poate că acesta se dedică mai mult activităților care îi sunt doar lui pe plac, uitând să îi mai acorde timp și femeii de lângă. Nu spun că sunt oameni răi, poate că sunt tații perfecți, au un job de succes și multe alte calități, însă o femeie va avea mereu nevoie de un bărbat care să îi fie alături.

Loading...

Femeile spun de cele mai multe ori faptul că bărbații lor nici măcar nu realizează dacă se petrece ceva cu ele și nici nu discută prea des despre subiecte de interes comun.

Domnilor, nu încerc să vă spun ce aveți de făcut, eu dezvolt doar cazuri pe care le întâlnesc extrem de des. Poate că nu vă va conveni ceea ce vă voi spune, însă nu uitați că aceste femei nu vă aparțin. Faptul că le-ați luat de soții nu înseamnă că vor rămâne alături de voi pentru totdeauna și nici că acel act va întreține pasiunea unei relații.

 

Sursa: Secretele
Categorii