Horoscop

De ce sunt cei din zodia Pești așa dificili…

 

 

 

 

Specialiștii în astrologie susțin că, dintre toate zodiile, Peștii sunt extrem de dificili. Pentru că este foarte greu să fie înțeleși, de multe ori aceștia vor avea de pierdut. Iată ce trebuie să faceți când întâlniți un Pește…

Persoane foarte deschise

De ce sunt Peștii atât de greu de înțeles? Cel mai probabil, spun astrologii, pentru că, fiind cel de-al 12-lea semn al Zodiacului, au preluat câte ceva de la toate semnele.

Drept urmare, aceștia își vor exprima foarte greu sentimentele și întotdeauna se vor gândi de două ori înainte de a spune ceva. Chiar și așa, Peștii sunt foarte deschiși la nou și, chiar dacă vor avea de suferit, vor spune întotdeauna, da.

Loading...

Persoanele care s-au îndrăgostit de un Pește trebuie să știe că acesta va sta într-o relație doar cu cineva care va fi la fel ca ei. Nu încercați să prindeți în mreje un Pește, pentru că va deveni impulsiv și doar dumneavoastră veți fi cel/cea care va pierde. Visători de când s-au născut, Peștii vor avea planuri care par de-a dreptul imposibile, dar ei cred cu tărie că le vor rezolva.

Chiar dacă se comportă de multă ori ciudat, în sensul că sunt tăcuți și retrași, aceștia nu fac decât să urmărească comportamentul celorlalți, ca să vadă dacă se pot încrede în ei, iar pe viitor să aibă o relație. Peste toate acestea însă, Peștii sunt extrem de sensibili, de aceea trebuie să fiți atenți ce cuvinte le adresați pentru că nu știți cum vor reacționa.

 

Sursa: Secretele
Categorii