Remedii naturiste

Dieta bazată pe descoperiri pentru care s-a acordat premiul Nobel. Nu numai că vei slăbi, ci te va ajuta să încetinești procesul de îmbătrânire

 

 

 

Nutriționiștii din Japonia au descoperit principii de alimentare care te ajută să-ți păstrezi tinerețea și sănătatea. Și datorită aceestei descoperiri au primit Premiul Nobel.

Sensul acestei diete este foarte simplu. Atunci când noi nu mâncăm pentru mai multe ore consecutiv celulele din corpul nostru acumulează tot ce nu e bun din el și întineresc.

Acest proces se numește autoflagelare. Iată care este sistemul care te va ajuta să folosești descoperirile savanților japonezi pentru care este nevoie să schimbi un singur obicei alimentar.

Trebuie să știi care sunt tipurile de intervale de înfometare, și să alegi cea mai potrivită respectiv cea mai eficientă variantă pentru tine. Care te va ajuta să autoflagelezi, să îți menții tinerețea și să ai o greutate optimă.

Ce reprezintă ferestrele de alimentare?

Acestea înseamnă perioada în care noi mâncăm. Cei care se trezesc la ora șapte fix și iau micul dejun peste o oră, înseamnă că deschid fereastra la ora opt. Dacă cina se ia între opt și zece seara atunci fereastra se întinde pentru 12-14 ore în fiecare zi.

Înainte se credea că cel mai bine este să mâncăm de mai multe ori pe zi câte puțin în așa fel încât organismul nostru va putea să păstreze depozitele de grăsime.

S-a demonstrat faptul că cei care mănâncă între orele opt dimineața și opt seara sunt mai puțin sănătoși decât cei care mânâncă între opt dimineața și ora două după masă. Atunci când ferestrele de alimentare ocupă între șase și opt ore. Și riscul să facă diabet, anemie, sau să se îngrașe scade.

Ce se va întâmpla dacă vei scurta ferestrele de alimentație?

S-au făcut foarte multe cercetări pentru cazul în care orele de alimentare vor deveni mai scurte. Acest lucru va influența direct cantitatea de colesterol, de zahăr din organism, pofta de mâncare, și greutatea. În anul 2017 specialiștii și-au aplicat cunoștințele și bănuielile direct pe oameni.

Așa că au micșorat timpul de la 12, 8, 6 și 4 ore. Cu toate acestea oamenii au mâncat exact aceleași lucruri ca în fiecare zi, fără să aleagă ceva diferit. Numărul de calorii pentru diverse grupuri de alimente era același.

Micșorarea timpului pentru mâncare ne ajută să slăbim. organismul arde mult mai multe grpsimi pe timpul nopții, scade senzația de foame, și cantitatea de energie folosită, metabolismul devin din ce în ce mai eficient.

De ce e atât de importantă ora la care mâncăm?

Este important nu doar să scurtăm intervalele orare ci să și alegem ora potrivită. Fiecare organism își are propriul său ritm. Acestea sunt diferite și în funcție de timpul zilei sau al nopții.

 

Sursa: medicinanaturista




Categorii