Remedii naturiste

Dieta daneză – regimul Spitalului de la Copenhaga cu care poți slăbi 11 kilograme în 13 zile

 

 

Dieta daneză – regimul Spitalului de la Copenhaga cu care poți slăbi 11 kilograme în 13 zile

 

 

Dieta daneză este una dintre cele mai eficiente cure de slăbire din câte știm. Cu ajutorul regimului alimentar danez poți scăpa de până la 11 kilograme într-o săptămână și câteva zile, în mod sănătos.

 

Regimul danez de slăbit

Dieta daneză este cunoscută și ca dieta Spitalului din Copenhaga. Este vorba despre o dietă destul de restrictivă, iar alimentele permise într-o zi nu pot depăși 600 de kilocalorii, adică un sfert din cantitatea recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.

Cu toate că este restrictivă și unii au criticat specialiștii danezi care au îmbrățișat regimul draconic, aceasta a fost de-a lungul anilor adaptate și a permis mai multe gustări pe lângă cele 600 de kilocalorii permise într-o zi.

Dieta este recomandată de altfel doar persoanelor care sunt în urgență medicală. De exemplu, persoanele care au fost diagnosticate cu obezitate morbidă trebuie să urmeze acest regim în Danemarca înainte de operația de micșorare de stomac dacă se supun acesteia.

Dieta daneză se urmează cu calculatorul. Se are în vederea încadrarea în cele 600 de calorii într-o zi. Sunt interzise cu desăvârșire prăjelile de orice tip, sucurile acidulate și foarte colorate, dar și dulciurile, în special prăjiturile cremoase sau siropoase.

Dacă nu ești în stare să duci acest regim până la capăt pentru că senzația de foame este permanentă, poți ridica numărul caloriilor până la 800-1000, mai ales dacă nevoia ta de a slăbi nu reprezintă o urgență medicală.

Așadar, în acest regim, timp de 13 zile, sunt permise carnea de curcan, de pui și de pește în cantități moderate, brânzeturile degresate, fructele și legume cu conținut mic de zaharuri și cerealele din grâu integral.
Categorii