Uncategorized

Din trecutul Mihaelei Rădulescu. „Am prins-o in pat cu un dansator, Laurentiu, coleg cu ea…” Ce-a urmat apoi: Detalii nestiute din trecutul divei!

 

 

 

 

Primul sot al Mihaelei Radulescu, Bogdan, a vorbit despre casnicia cu vedeta. Barbatul sustine ca viata lor s-a schimbat radical din momentul in care Mihaela a intrat intr-o trupa de dans.

Mihaela si Bogdan Radulescu s-au casatorit in 1989, insa mariajul lor nu a rezistat prea mult.

„Se imprietenise la facultate cu Brandusa Novac. A intrat in trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultura a Studentilor. De atunci au inceput adevaratele probleme. Venea tarziu acasa, apoi a inceput sa lipseasca noptile. Mai treceam si eu pe la repetitii, sa inteleg ce se intampla. Nu mi-a placut deloc anturajul Mihaelei. Ii ziceam sa nu se duca, dar ea se ducea, nu ma lua in seama…

Imagini pentru mihaelei rădulescu

Aveam tot mai multe semnale ca-mi ascunde ceva. Apoi, din pacate, am avut confirmarea. Cand am venit intr-o zi acasa, pe neasteptate, am prins-o in pat cu un dansator, Laurentiu, coleg cu ea de trupa”, spunea Bogdan Radulescu despre infidelitatea Mihaelei Radulescu.

„Pur si simplu, nu mi-a venit sa cred. Am ramas impietrit in usa camerei. La cat sunt de mare, nu stiu pe unde a disparut Laurentiu din casa. Oricum, el n-avea nici o vina…
Mai era ceva de zis? Daca aveam mintea de acum, o paraseam pe loc. Dar eram tanar, o iubeam enorm, asa ca mi-am imaginat ca poate mai avem o sansa impreuna. Nu a fost deloc asa, chiar daca au existat discutii si in familie…”, a mai declarat fostul sot al Mihaelei, potrivit libertatea.ro.

 

Bogdan Rădulescu, primul soţ al Mihaelei Rădulescu, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la doi ani şi şapte luni de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat că a vândut bijuterii şi ceasuri contrafăcute, dar şi pentru o evaziune de peste 300.000 lei, sentinţa nefiind definitivă.

Bogdan Rădulescu a fost arestat la începutul lunii mai 2014, pentru că ar fi vândut bijuterii şi ceasuri purtând mărci consacrate care ar fi fost contrafăcute, dar şi pentru că nu a plătit taxele şi impozite

le datorate de firma sa bugetului de stat.

Imagini pentru bogdan radulescu mihaela radulescu

 

Procurorii l-au trimis în judecată pe Bogdan Rădulescu în 22 august 2014, pentru evaziune fiscală şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

După aproape două luni, în 16 octombrie 2017, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Bogdan Rădulescu la un an şi şase luni de închisoare pentru infracţiunile de care este acuzat, la care a fost adăugat un spor de pedeapsă de un an şi o lună, acesta urmând să execute, dacă pedeapsa rămâne definitivă, doi ani şi şapte luni de închisoare.

De asemenea, instanţa a dispus confiscarea tuturor bunurilor contrafăcute, care poartă însemnele produselor originale Swarovski, ridicate la percheziţiile făcute de procurori la firma lui Bogdan Rădulescu.

Instanţa l-a obligat pe Bogdan Rădulescu să plătească Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală prejudicial produs, în sumă de 306.780,40 de lei. Rădulescu a mai fost

obligat să plătească firmei Swarovski Aktiengesellschaft suma de 43.721,16 lei, din care care 38.423,16 lei sunt cheltuieli de judecată, iar restul sumei reprezintă daune morale şi materiale, precum şi 12.000 de lei cheltuieli judiciare către stat.

 

 

Imagine similară

Tags
Categorii