Remedii naturiste

Doctorii nu spun asta! Problemele cu TIROIDA se tratează natural!

 

 

 

 

Tiroida are un rol important pentru metabolism. Fiecare celulă din organism are  un hormon cu recepție tiroidiană. Problemele cu glanda tiroidă pot fi tratate în mod natural, cu o anumită dietă, sport, odihnă și fără stres.

Un medic cu experiență poate constata care este disfuncția ce determină dereglării hormonale.

Sunt câteva remedii care sunt recomandate pentru vindecarea tiroidei în mod natural:

  1. Uleiul de cocos– întărește metabolismul si ne permite să pierdem în greutate, echilibrând sistemul imunitar.Consumați cel puțin o lingură pe zi.
  1. Mâncați zilnic măduva din oasele animalelor! Ea reprezintă un adevărat elixir pentru întărirea sistemului imunitar si pentru refacerea mucoasei intestinale. Într-o ceașcă, puneți apa, măduva si puțină sare de mare. Consumați o ceașcă pe zi.
  1. Folosiți în alimentație alge de mare! Algele precum nori, kombu sau wakame sunt recomandate de specialiști. Sunt bogate în iod, dar și în alți nutrienți.
  1. Consumați vitaminele A, D si K2! Studiile demonstrează că persoanele cu probleme tiroidiene, au o carență mare de vitamine.
  1. Faceți yoga, tai chi sau meditați ajută mult în cazul echilibrării funcției tiroidiene, mai ales dacă această boală a fost cauzată de o traumă sau o depresie.
  1. Renunțați la gluten– Glutenul duce la apariția bolilor autoimune, fiind principalul responsabil pentru apariția bolii Hashimoto.

Trebuie, de asemenea, să evitați consumul de arahide si unt de arahide, deoarece conțin goitrogen.

 

Sursa: Infoalert.ro
Categorii