Uncategorized

Drama infinita prin care trece o cantareata de muzica populara! I-a murit fiica, nepoata si sotul! Acum e suspecta de cancer

 

 

 

 

O cantareata de muzica populara din judetul Gorj trece prin momente cumplite. In doar doi ani de zile, artista si-a pierdut una dintre nepoate, fiica si sotul.

Cantareata de muzica populara Mariana Pitigoi a relatat ca dupa un vis a aparut pe un dulap din casa chipul Mantuitorului Iisus Hristos. Mai mult, ea a marturisit ca e suspecta de cancer si este nevoita sa isi vanda costumele.

„Nepotica de un an, propria fiica, si apoi tatal copiilor mei. Deci intr-un an si jumatate au plecat. La 15 ani, tatal meu a murit. Suspecta de cancer, eu, acum, cu acest tratament, trebuie sa ma odihnesc. In cei cinci ani de suferinta, mi s-a aratat in vis, nu m-a parasit. Aceste costume sunt de peste 100 de ani. Da, acestea sunt costume de mireasa asa cum se imbracau odinioara. Au peste 150 de ani. Rup din sufletul meu, pentru ca ele fac parte din mine”, a povestit Mariana Pitigoi la TV.

Nepoata Marianei Pitigoi s-a stins din viata in noiembrie 2011 la aproape 17 ani. Denisa a facut infarct in somn.

“Avea probleme de la un vaccin, pe care l-a facut la varsta de un an. Nu a mai putut manca, nu a mai putut zambi si s-a dus si ea. Viata mea e o poveste cu multe, multe tragedii. Fiica mea si-a gasit fata moarta in pat”, a mai spus artista.

Dupa ce a murit nepoata ei, Mariana Pitigoi a suferit un preinfarct.

 

Sursa: VDTonline
Categorii