Sfaturi utile

Dupa 50 de ani viata unei femei este mai buna si mai frumoasa daca ea va face asta

 

 

 

 

Anii trec în zbor, iar femeilor le este cel mai greu să se lupte cu ei. Dorindu-și să rămână mereu tinere și frumoase, după o anumită vârstă femeile încep să-ți piardă încrederea în ele însele și în corpul lor, apărând diverse inhibiții, frustrări și griji referitoare la imaginea lor. După 50 de ani oamenii consideră că au îmbătrânit, însă se înșală amarnic. Bătrânețea nu apare la 50 de ani, ci undeva după 75.

O persoană de 50 de ani se situează la o vârstă medie, conform yve.ro

Femeile care au depășit vârsta de 50 de ani

Loading...

Regina Elisabeta a II-a este cel mai bun exemplu al unei îmbătrâniri fericite. Ea, deși trecuse de vârsta de 45 de ani, nu s-a simțit niciodată bătrână, din contră, a fost și a rămas un exemplu de bătrânețe frumoasă și fericită. Avem și câteva sfaturi de la ea, pe care le putem urma în primul rând noi, femeile.

Nu țineți diete!

Dietele nu funcționează niciodată. Și chiar dacă funcționează pe moment, uneori au efecte adverse și pot provoca mult rău organismului, în general. De acolo apar boli și diverse probleme de sănătate. Tot ce trebuie să faceți este să vă alimentați corect, să renunțați la surplusul de zahăr și grăsimi și să consumați cât mai multe fructe, legume și apă. Hidratarea este foarte importantă.

Firele albe

Firele albe nu sunt un dezastru, așa cum multe femei tind să le considere. Dacă femeile văd fire albe prin păr, ele consideră că acestea prevestesc bătrânețea. Nu e deloc așa. Puteți deveni foarte sexy și foarte frumoase, dacă vă împăcați cu acest amănunt. Creșteți-vă încrederea în voi!

Nu amânați niciodată nimic!

E adevărat că ce poți face azi nu e bine să lași pe mâine. Faceți totul când aveți ocazia, la momentul potrivit. Mai bine regretați că ați făcut, decât că nu ați făcut. Nu amânați lucrurile, renunțați la rutină și momente târzii, faceți totul acum sau nu îl faceți niciodată!

Asumați-vă greșelile!

Odată ce sunteți conștiente că sunteți femei și nu niște simple fetițe, ar trebui să și acționați ca atare. Asumați-vă greșelile, recunoașteți-vă vina, cereți-vă iertare atunci când e cazul, lăsați orgoliul deoparte. Și, cel mai important: învățați din greșeli!

Dedicați timp persoanelor dragi!

Un alt lucru foarte important este să dedicați timp celor dragi, fie că vorbim despre copii, părinți, soț, nepoți. Familia este un dar de la Dumnezeu, cel mai important și prețios „lucru” pe care îl avem în viață.

Schimbați-vă direcția, încercați lucruri noi!

Nu mai repetați lucruri pe care le-ați făcut de atâtea ori. Să nu vă fie teamă să încercați lucruri noi. Faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut, parcurgeți drumuri pe care nu le-ați mai parcurs, ascultați mai mult oamenii, nu mai repetați greșelile, reinventați-vă cu fiecare ocazie!

Nu ascultați părerea celor din jur!

Credeți în voi înșivă și nu vă lăsați influențați de părerea celor din jur, care nu vă cunosc și nu vă vor cunoaște niciodată mai bine decât voi! Iubiți-vă și faceți ceea ce considerați că trebuie, atunci când considerați că trebuie. Simțiți-vă frumoase!

Banii nu sunt totul

Chiar dacă nu aveți o situație materială excelentă, banii nu sunt mereu totul și nici nu înseamnă că trebuie să vă neglijați, să rămâneți pasive. Gândiți-vă la ce vă place să faceți și puneți în acțiune cel mai bun plan pentru acel lucru.

Iubirea și credința

Iubirea este cel mai frumos sentiment și începe cu noi înșine. Iubiți-vă atât de mult, încât să puteți emana iubire și în jurul vostru. Credeți în voi și în ceea ce puteți face și, credeți-mă, puteți să faceți absolut orice, atât timp cât există voință…

Nimic nu e imposibil

Totul este posibil, pentru oricine, pentru fiecare femeie în parte. Nu porniți cu pesimism în nimic din ceea ce faceți, implicați-vă cu iubire și dăruire și veți avea rezultate pe măsură!

Sursa: Bensan
Categorii