Povesti de viata

După o anumită vârstă chiar nu te mai interesează cum arăți sau ce mai bârfește lumea despre tine…

 

 

 

 

Dupa o anumita varsta chiar nu te mai intereseaza cum arati, cum te imbraci sau ce mai spune lumea despre tine pentru ca deja te-ai saturat si ai gustat atat din bine cat si din rau. Deja simti ca ai ajuns la varsta in care nu mai poti sa pui atat de multe la suflet sa te afecteze pentru ca tu stii cel mai bine, tu te cunosti cel mai bine, stii cel mai bine ce ai facut si de ceea ce esti in stare.

Deja dupa ce ajungi la 40 ani nu te mai preocupa nimic decat faptul sa ai o viata cat mai linistita, iar femeile trecute de aceasta varsta sunt mult mai fericite si intelepte. Sunt mult mai frumoase si asta pentru ca au un suflet mai curat si bun, asta le face sa se simta cel mai bine, scrie randuripentrutine.eu.

Stai si te gandesti cat de repede a trecut timpul si cum ai ajuns la o asa varsta, au zburat anii intr-adevarat , dar daca te uiti la cate realizari ai in spatele tau asta e cu adevarat o com0ara, tot ceea ce ai facut te reprezinta si va ramane pentru totdeauna. Nu o sa te mai intalnesti niciodata cu clipele si vremurile alea, poate regreti ca nu ai facut multe din lucruri si-ti pare rau, dar cu toate astea esti o femeie implinita si fericita, la locul ei care inca mai crede in ea.

Loading...

Deja esti la jumatatea vietii, tot ce poti face e sa te bucuri de tot ce ai reusit pana acum, nu mai vrei sa impresionezi pe nimeni oricum, insa marea bucurie pe care o ai iti sunt copiii si tot ce mai astepti e sa-ti vezi nepotii, sa-i iei in brate. E o varsta foarte frumoasa, duci o viata mult mai linistita.

Ai avut parte de foarte multe lectii de viata si ai trecut prin o multime de lucruri, nu oricine ar fi putut sa faca fata , daca ar fi sa dai incaltamintea ta altcuiva si sa parcurga tot drumul pe care l-ai parcurs tu n-o sa poata sa faca fata. Dupa varsta de 40 ani realizezi cu adevarat ce femeie puternica ai fost si esti, dupa aceasta varsta iti dai seama cat de mult valorezi.

Iti descoperi adevaratele tale valori si realizezi cine te-ar fi meritat cu adevarat si cine nu, dupa aceasta varsta de 40 ani realizezi cat de frumoasa ai fost si cat buna ai fost cu cine nu ar fi meritat, dupa aceasta varsta realizezi toate greselile si lucrurile bune pe care le-ai facut tu vreodata.

Oricum ar fi tu, draga femeie, nu uita niciodata cat de mult contezi indiferent de varsta pentru ca acestea sunt doar niste cifre insa pana si in sufletul unui om batran de 80 ani mai zace un copil inauntru lui si indiferent de varsta cu totii mai suntem copii cateodata!

Bucura-te de viata si traieste-o frumos, fa ca fiecare zi sa fie o implinire sufleteasca si bucura-te de fiecare moment trait!

 
Categorii