Horoscop

Ele sunt ÎNGERII ZODIACULUI – Uite care sunt cele mai bune femei din zodiac

 

 

Ele sunt ÎNGERII ZODIACULUI – Uite care sunt cele mai bune femei din zodiac

 

Încercând să-ți găsești sufletul pereche vei da peste potențiali parteneri din fiecare zodie. Cu toate acestea mulți bărbați susțin că este foarte greu să găsești o femeie fidelă și iubitoare în ziua de astăzi. Dacă vrei o persoană fidelă și dispusă să investească emoțional într-o relație monogamă, ar trebui să știi că unora le vine mai ușor să facă asta decât altora. Iată mai multe detalii:

 

Zodiile femeilor cele mai fidele sunt:

 

1. Taur

Nativii acestei zodii sunt foarte senzuali și iubesc confortul. Ei caută stabilitate și sunt loiali, sunt persoane pe care te poți baza.

2. Rac

Dintre toate cele 12 zodii, Racii își doresc cel mai mult o relație bazată pe iubire și siguranță. Racul nu e fericit dacă nu are legături emoționale profunde.

3. Fecioară

Nativii Fecioară sunt sensibili, creativi și foarte intuitivi. Își sprijină prietenii și persoanele cu care au o relație, așa că pot fi niște parteneri grozavi.

4. Balanță

Nativii acestei zodii caută pace și armonie, mai ales în relații, deoarece tânjesc după dreptate și corectitudine. Sunt persoane de încredere și loiale.

5. Scorpion

Scorpioancele sunt femeile pe care și le-ar dori orice bărbat. Sunt puternice și pasionale și vor face mereu orice este nevoie pentru a se asigura că partenerul lor este fericit și are tot ce le trebuie. Nu vor ezita să se dedice total relației.

 

Zodiile nu foarte fidele:

 

1. Berbec

Berbecul este independent și impulsiv și rareori se gândește dinainte la consecințele acțiunilor lor. Ei au un apetit pentru aventură – inclusiv pentru cele amoroase.

2. Gemeni

Gemenii sunt îndrăzneți și curioși. Le plac lucrurile distractive și uneori chiar pericolul. Le place să se joace, chiar și cu inimile și mințile altora, plictisindu-se destul de ușor.

3. Leu

Leii sunt perfecționiști, fiind mereu în căutarea perechii potrivite. Din nefericire, puține relații sunt perfecte, dar Leii vor merge mai departe odată ce apare cineva mai interesant din
punct de vedere intim sau intelectual.

4. Capricorn

Capricornii iubesc și caută puterea. E greu să îi cunoști, deoarece de multe ori își ascund sentimentele adevărate. Ei tind să creadă că au mereu dreptate și nu iartă foarte ușor.

5. Săgetător

Săgetătorii sunt spirite libere, care urăsc regulile, inclusiv restricțiile presupuse de o relație monogamă. Lor le plac aventurile de orice tip.

6. Vărsător

Nativilor din zodia Vărsător le place să flirteze și sunt foarte impredictibili și independenți. Ei ar putea să creadă că o relație serioasă sau o căsnicie sunt prea plictisitoare.

7. Pești

Cei mai sensiibili oameni din zodiac se luptă adesea cu emoțiile lor interioare. Ei trăiesc în lumea lor fantastică și uneori au probleme cu cerințele lumii reale, inclusiv ale relațiilor.
Sunt repede dezamăgiți dacă partenerii lor nu se ridică la înălțimea așteptărilor lor.

Orice persoană, indiferent de zodie, trebuie să fie conștientă că o relație puternică necesită muncă și înțelegere din partea ambilor parteneri.

 

Sursa: Virale.ro
Categorii