Bauturi

ELIXIRUL german care desfundă arterele, curăță ficatul, reduce colesterolul şi previne infecţiile

 

 

 

 

Oţinut cu doar patru ingrediente naturale, aceste remediu de origini germane a fost folosit timp de secole ca tratament pentru întărirea sistemului imunitar, curăţarea arterelor, reducerea colesterolului şi prevenţia infecţiilor.

Persoanele care se confruntă cu un sistem imunitar slab, intoleranţă la frig, infecţii, aterosecleroză sau hipercolesterolemie pot apela la acest remediu preparat doar din ingrediente naturale, puternic detoxifiante, care ajută la redobândirea sănătăţii. Arterele înfundate, pericol pentru sănătate Arterele înfundate obstrucţionează circulaţia sângelui, ceea ce afectează întreg organismul, inclusiv creierul.

O astfel de afecţiune poate duce la dureri de picioare şi senzaţie de amorţeală. Arterele care ajung să fie înfundate, de cele mai multe ori de un nivel foarte crescut al colesterolului, duc la oboseală accentuată, puseuri respiratorii şi angine pectorale – senzaţia de presiune în piept şi în zona inimii. Din cauza depunerilor din interiorul arterelor, sângele ajunge foarte greu la nivelul capului, al scalpului, ceea ce încurajează căderea excesivă a părului. Atunci când pereţii arteriali sunt îngroşaţi din cauza depunerilor, fluxul sanguin este foarte prost, ceea ce duce la o slabă oxigenare a tuturor organelor din corp, precum şi la o eliminare slabă a toxinelor.

 

Remediul care desfundă arterele

– Reţetă Cura cu acest remediu tratează şi previne arterele înfundate, ateroscleroza, reglează tensiunea arterială, previne şi tratează infecţiile sau răcelile, întăreşte sistemul imunitar, curăță ficatul, combate stările de oboseală, ȋmbunătățeşte enzimele hepatice.

Licoarea previne calcifierile ce încurajează apariţia pietrelor la rinichi, prevenind totodată congestia cerebrală.

Toate ingredientele folosite la prepararea remediului luptă cu radicalii liberi din organism, prevenind astfel apariţia unor boli grave şi multor altor condiţii asociate cu boli ale sistemului circulator sau ale inimii.

 

Ingrediente:

4 căpăţâni de usturoi;

4 lămâi cu tot cu coajă;

2 linguri de ghimbir ras (sau 3 – 4 cm. rădăcină);

2 litri de apă

In primul rand, trebuie sa spalati si sa curatati lamaile si apoi sa le taiati felii. Curatati usturoiul si puneti-l intr-un blende, impreuna cu lamaile si ghimbirul. Amestecati pana cand obtineti un amestec omogen. In cazul in care nu va place gustul, adaugati miere. Apoi, puneti amestecul intr-o tigaie cu apa si lasati-o la fiert, timp in care amestecati continuu. De indata ce se reduce cantitatea, luati tigaia de pe foc si lasati-o sa se raceasca. Strecurati si pastrati amestecul intr-un borcan sau o sticla.

Modul de utilizare:

Consumati un pahar din acest remediu miraculos pe stomacul gol cu 2 ore inainte de masa. Dupa 3 saptamani, faceti o pauza de o saptamana, iar apoi repetati tratamentul timp de mai mult de 3 saptamani.

Efectele pozitive ale tratamentului se vor simti dupa primele 3 saptamani, veti fi plin de energie, fresh si sanatos.

Sursa: Top Remedii Naturiste
Categorii