Inedit

Eseu pentru bărbatul perfect…

 

 

 

 

Bărbatul perfect este cel care poate rămâne lângă tine atunci când şi ţie îţi vine să fugi departe de propria ta lume.

Este cel care poate fi atât de sincer cu tine încât nu vei avea ce să-i reproşezi. Toate astea într-o lume în care sinceritatea îl poate condamna la singurătate.

Bărbatul ideal este cel care te învaţă că nu există nicio diferenţă între prieteni şi iubiţi atunci când el este în preajma ta.

Loading...

Bărbatul la care visezi nu te va dezamăgi niciodată. Din contră, va fi el însuşi dezamăgit dacă o va face.

Bărbatul ideal nu este cel care foloseşte amorul pe post de sedativ, doar pentru a dormi el mai bine. El nu va încerca să scape de propriile tensiuni cu ajutorul tău. El te va strânge în braţe din dorinţa de a trăi cu adevărat intens, nu dintr-o obligaţie relaţională a atingerii…

Bărbatul perfect este cel care te are doar pe tine şi nu se plictiseşte de prezenţa ta. Mai mult chiar, se laudă peste tot că are şansa de a te privi atât de aproape. El ştie că un bărbat care iubeşte mai multe femei nu va putea face să înmugurească fructul încrederii în niciuna dintre ele.

Dacă tu crezi că visele tale sunt prea mari pentru o singură viaţă, el te va ajuta să ţi le împlineşti. El ştie că o femeie împlinită este o femeie fericită, iar pentru zâmbetul tău el se va simţi mereu responsabil.

Bărbatul ideal te va face în fiecare moment să fii conştientă de femeia perfectă din tine. El te va ajuta să dialoghezi mult mai uşor cu ea, căci el de fapt iubeşte femininul şi idealul din tine însăţi.

Bărbatul ideal nu este o utopie. El există pentru fiecare femeie în parte căci nu vorbesc în niciun caz de acelaşi bărbat…

Dincolo de definiţii, bărbatul perfect este cel pe care tu l-ai cunoscut sau pe care-l vei cunoaşte şi-l vei recunoaşte ca fiind perfect…

 

Sursa: DESPRE REALITATE
Categorii

Loading...