Inedit

Este considerata cea mai frumoasă fetiță din lume! Anastasia are doar 5 ani

 

 

Ea e cea mai frumoasă fetiță din lume! Nimeni nu crede că e reală! Anastasia are doar 5 ani. Trebuie să te uiți la poze de 2 ori ca să înțelegi, dar să vezi cum arată mama ei

 

 

Imagini pentru anastasiya-knyazeva

Imagine similară

Imagini pentru anastasiya-knyazeva

 

Ea e cea mai frumoasă fetiță din lume! Nimeni nu crede că e reala! Anastasia are doar 5 ani!

Anastasiya Knyazev, o splendoare de fetiță din Rusia, în vârstă de 5 ani, face furori pe rețelele de socializare cu frumusețea ei. Chipul angelic, privirea cu adevărat cuceritoare și ochii de un albastru ireal fac din micuța rusoaică un fotomodel de succes, de o frumusețe impresionantă.

Cariera micuței este atent îndrumată de mama ei, pe numele său Anna, care a început prin a posta pe rețelele de socializare poze de la şedinţele foto la care a participat fetița. De aici până la a fi admirată de persoane din întreaga lume a fost doar un pas, scrie EvoNews.com. Fotografiile încărcate pe Instagram o înfățișează pe Anastasiya drept un fotomodel profesionist extrem de grațios.

Nu numai că prezintă diverse tipuri de îmbrăcăminte, ci și coafura și accesoriile au parte de o atenție deosebită atunci când apare în fața aparatului de fotografiat. Instantaneele cu Anastasiya adună în fiecare zi mii de like-uri, iar unii dintre cei care au văzut-o au numit-o drept cel mai frumos copil din lume.

Cariera ei este îndrumată de mama ei pe nume Anna. Cu ochii albaştri, breton şi o privire cu adevărat cuceritoare, copila face furori pe Internet, fiind apeciată de milioane de internauți.

Sunteți curioși să aflați de ce anume chipul ei este considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume? Iată mai jos o fotogalerie care vă va convinge de frumusețea ei răpitoare:

 

Imagine similară

Imagini pentru anastasiya-knyazeva

Imagine similară

Imagine similară

Imagini pentru anastasia knyazeva

Imagine similară

Imagine similară

 

Sursa: E Perfect
Categorii