Sfaturi utile

Ești nervos, simți că nimic nu merge! Învață să elimini energiile negative din casa ta!

 

 

 

 

Unii se vor mira de o atât de simplă rețetă. Încercați-o, totuși, și psihicul dumneavoastră va răspunde pozitiv. Este efectul placebo? Poate. Dar cei care au încercat-o spun că nu-i o iluzie.
Iată rețeta pe care ți-o recomandăm daca te simti deprimat, agitat, nervos si nimic nu-ti convine cand petreci mai mult timp in casa, cel mai probabil locuinta ta este incarcata cu energie negativa si este necesar sa faci urgent o curatare energetica.
Ce reprezinta energia negativa a casei?
Energia negativa a casei nu se vede, dar se simte destul de usor, mai ales de catre persoanele sensibile care sunt cele mai expuse. De multe ori, energia casei reflecta starea emotionala a proprietarului, asa ca vizitele intreprinse la persoanele negativiste sunt apasatoare si neplacute.
Ai idee cum poti detecta energiile negative din casa? Este destul de simplu….insa sunt sigur ca nu stiai asta pana acum…
In primul rand trebuie sa stabilesti locul in care tu consideri ca te simti cel mai deprimat, nervos sau agitat.

Dupa ce ai stabilit locul iata de ce lucruri ai nevoie:

– un pahar din sticla sau cristal
– 150 de ml de apa
– 50 de ml de otet alb
– o lingurita de sare de mare
Toarna apa in pahar, apoi adauga restul ingredientelor si amesteca bine pana cand sarea se dizolva complet.
Asaza paharul in incaperea pe care ai stabilit-o ca fiind cea mai apasatoare. Poate fi locul in care dormi, servesti masa sau locul unde primesti oaspetii….
Lasa paharul sa stea 24 de ore si ai grija sa nu-l atinga nimeni in acest interval..
Dupa scurgerea timpului, priveste culoarea apei din pahar. In cazul in care culoarea apei a ramas neschimbata, asta inseamna ca nu exista energii negative in acea incapere. Poti incerca din nou in alta incapere….
In cazul in care apa din pahar are culoarea schimbata sau este tulbure, cel mai probabil incaperea este inundata de energii negative.
Ce trebuie sa faci in continuare?
In cazul in care apa a suportat modificari, trebuie sa arunci continutul paharului si sa repeti procedura pentru alte 24 de ore.
In acest mod vei elimina energiile negative intr-un mod foarte simplu si practic. Te asigur ca dupa ce vei urma procedura in fiecare incapere, casa ta va fi curatata complet de energiile negative apasatoare.

 

Sursa: AM Press
Categorii