Panificatie Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Faceți aceste minunate flori cu marmeladă, care sunt prăjituri fragede și parfumate, perfecte pentru sărbători

 

 

Ce dezvăluie despre tine prima literă a numelui tău

Ingrediente:

  • făină: 300 g
  • unt: 200 g
  • zahăr pudră: 100 g
  • gălbenuș: 1 buc
  • coaja rasa de lamaie: dupa gust

 

Mod de preparare:

prepararea aluatului

  1. amestecarea ingredientelor: Se amestecă făina, untul, zahărul pudră, gălbenușul de ou și coaja de lămâie rasă într-un aluat neted.
  2. odihnirea aluatului: Lăsați aluatul să se odihnească la rece.

tăierea și coacerea

  1. decuparea florilor : Tăiați forme de flori din aluat, faceți cu grijă găuri în ele și umpleți-le cu marmeladă.

 

Coaceți pe o foaie de copt cu hârtie de copt în cuptorul preîncălzit până devin aurii.

 

Concluzie

Florile cu marmeladă sunt o prăjitură excelentă de Crăciun care va face sezonul sărbătorilor mai plăcut. Nu sunt doar gustoase, ci și frumoase la vedere.

Pofta buna!

 

 Sursă




Categorii