Inedit

Femei care nu se pot opri din creștere

 

 

8 femei care nu se pot opri din creștere

 

 

Fiecare femeie își dorește la un moment dat să facă schimbări la înfățișarea ei la un moment dat. Fie că este vorba de înfățișarea feței sau a corpului, femeile nu sunt niciodată mulțumite de felul în care arată și spun că mereu se poate mai bine.

Poate că fiecare femeie și-a dorit la un moment dat să fie mai înaltă cu câțiva centimetri, însă existe și femei care ar da orice să fie mai scunde. Iată 10 femei care nu se mai pot opri din creștere:

1. Ekaterina Lisina.

Ekaterina Lisina este o femeie care a învățat să-ți accepte corpul așa cum este, mai ales înălțimea unică pe care o are și spune că Dumnezeu a creat-o astfel pentru a putea ajunge la stele. În ciuda înălțimii sale, Lisina vrea să devină cel mai înalt model din lume.

Are 2 metri și 10 centimetri și a obținut titlul de cea mai înaltă femeie din Rusia. Ekaterina deține și recordul pentru cele mai lungi picioare din lume pentru că au 1 metru și 32 de centimetri.

2. Chase Kennedy.

Poate că Ekaterina are cele mai lungi picioare din lume, însă Chase are cele mai lungi picioare din America. Are 1, 96 și picioarele ei au o lungime de 1,30. Deși i-a fost dificil în copilărie pentru că ceilalți copii îi dădeau porecle precum: „girafa” sau „picioare lungi”, acum își acceptă înfățișarea.

Joacă baschet și este abordată de nenumărate agenții de modeling datorită înălțimii și corpului său atletic.

3. Holly Burt.

Holly spune că nu o deranjează foarte tare înălțimea pe care o are, dar nu vrea să se întâlnească cu bărbați mai scunzi decât ea. Are 2 metri înălțime și este destul de dificil să găsească pe cineva cu care să iasă la întâlniri.

Totuși, are o carieră de succes în lumea modei și studiază designe-ul la o Universitate din New York.

4. Caroline Welz.

Caroline are 2 metri și 6 centimetri și este cea mai înaltă femeie din Germania. Suferă de gigantism însă de când era copil și de aceea nu se mai poate opri din creștere. Oamenii o întreabă dese ori dacă joacă baschet, însă nu a făcut niciodată sport.

5. Heather Greene.

Dacă vezi poze cu Heather pe internet, ai putea spune că sunt false, însă nu sunt. Deși are 1 metru și 97 de centimetri, iubește să poarte tocuri. Când este încălțată, are 2 metri și 10 centimetri.

Când era copil i-a fost greu să se simtă bine în pielea ei pentru că ceilalți copii o batjocoreau tot timpul. a ajuns la această înălțime la vârsta de 15 ani, ceea ce i-a făcut viața și mai rea, însă cu timpul a învățat să-și iubească corpul.

6. Uljana Semjonova.

Dacă celelalte femei înalte fac parte din industria modei, Uljana a fost considerată încă din anii 1970-1980 cea mai bună jucătoare de baschet. Uljana are multe medalii de aur la acest sport și îi este tare greu să găsească echipamente pe măsura ei.

7. Svetlana Pankratova.

Svetlana are 1,97 metri înălțime și picioarele ei au 1,30. În tinerețe a fost o bună jucătoare de baschet și acum este căsătorită. Și-a găsit jumătatea, deși la început credea că nu va fi posibil niciodată.

8. Caroline Arthur.

Caroline a avut mult timp probleme cu modul în care arată, însă acum se bucură că lumea întoarce capetele după ea pe stradă. Este măritată și soțul ei nu este mai înalt decât ea, dar nu o deranjează deloc. Are și 2 copii, care nu o moștenesc.

Cette adolescente est la fille la plus grande du monde !

Imagini pentru ekaterina lisina bikini

Teen has the world's longest legs | 17-year-old secures record for world's  longest female legs, her height is 6ft 10in | Trending & Viral News

US teen girl breaks two world records for longest legs

Imagini pentru kaki terpanjang di dunia

 

Sursa: Ești superbă
Categorii