Inedit

Femeia iartă mult! Nu există femei naive, ci doar femei care lasă de la ele… Uneori, poate, prea mult!

 

 

 

 

Sunt bărbaţi care se cred grozavi dacă reuşesc să manevreze o femeie, înşelând-o, minţind-o şi vrăjind-o cu câteva vorbe mieroase şi îmbrăţişări. Bărbatul crede că femeia care îl adoră îi va ierta orice sau îl va crede oricum. Ai lamentabila idee cum că ai fi bărbat lider…în faţa ei.

Nu există femei naive, ci doar femei care lasă de la ele. Femeia adevarată nu se lasă păcălită, ea doar ştie că esti om şi că ai slăbiciuni. Mai închide câte un ochi pentru că te iubeşte. Insă, dacă va ajunge să-i închidă de prea multe ori încât să i se macine sufletul, ochii ei se vor deschide larg, dar nu vor mai privi spre tine, ci spre alte zări.

Femeia deţine al şaselea simt, nu trebuie să vadă ca să fie convinsă. Intuiţia femeii o face să deţină puterea, în timp ce tu crezi că e naivă. Când nu respecţi dragostea ei, femeia te părăseşte. Fără femeie nu poti să trăieşti, dar, cu toate astea, nu-i dai valoare când e lângă tine.

Femeia e cea care, într-o relaţie, se sacrifică. După ce te părăseşte, o judeci crunt, o asociezi cu dracul pentru că suferi odată cu plecarea ei. E rea acum… dar aşa ai făcut-o tu să fie.

Femeia lasă de la ea pentru că acţionează, mai mult, prin filtrul emoţiilor. Dar, la un moment dat, ea trebuie să se şi apere. Iar singurul mod de a o face este de a pleca de lângă bărbatul nevrednic de ea.

Poate că sunteți tentați să le considerați naive, dar nu-s! Femeia, spre deosebire de bărbat, are o încredere oarbă în puterea bărbatului de a se reabilita, de a își repara greșelile, de a nu mai comite alte, de a o iubi frumos și de a-i oferi liniștea mult dorită. Și există bărbați care se îndreaptă și bărbați care se complac în mizeria în care trăiesc. Depinde de inteligența fiecăruia, desigur.

 

Sursă
Categorii