Sfaturi utile

Fiecare deget masat este conectat la un organ

 

 

Fiecare deget masat este conectat la un organ

 

Mainile noastre sunt conectate cu sistemul nervos iar daca vom stimula circulatia sangelui in maini poate sa ne ajute foarte mult pentru sanatatea mintala.

Hai sa vedem ce se intampla atunci cand masam fiecare deget in parte.

Masajul pentru degetele mainilor si semnificatia fiecarui deget:

  1. Degetul mare

Degetul mare este asociat cu inima si plamanii. Astfel atunci cand aveti batai mai rapide ale inimii, trebuie sa masati degetul mare si apoi sa trageti de el. O sa observati ca bataile inimii vor incetini si vor ajunge la un nivel normal.

  1. Degetul aratator

Acest deget este asociat cu colonul si stomacul iar daca suferiti de dureri abdominale sau constipatie, apasati degetul aratator si masati timp de 1 minute iar apoi trageti-l. O sa vedeti rezultate rapid.

  1. Degetul mijlociu

Acest deget corespunde inimii, intestinului subtire, sangelui si sistemului respirator. Daca o sa aveti insomnie sau va simtiti ametiti atunci este bine sa masati degetul mijlociu si strangeti-l.

  1. Degetul inelar

Degetul inelar este strans legat de starea de spirit iar atunci cand te simti fara energie atunci maseaza degetul acesta si te vei simti mai bine imediat.

  1. Degetul mic

Acest deget corespunde rinichilor, capului si gatului iar ori de cate ori aveti dureri de cap sau dureri de gat, masati degetele mici de la ambele maini si veti simti imediat o usurare.

 

 Sursa
Categorii