Uncategorized

Florentina are 27 de ani si este din Suceava. Danseaza la bara in Italia. In timpul unui control de rutina, tanara a fost arestata pe loc de carabinieri! Ce i-au găsit între picioare

 

 

 

 

 

O tânără de numai 27 de ani, din Suceava, lucra ca dansatoare la bară în Italia atunci când a fost arestată pentru trafic de droguri. Fata a fost prinsă de carabinieri, din cauza unui incident neprevăzut.

Florentina Goriuc, o tânără de 27 de ani, din Suceava, care lucra ca dansatoare la bară în Italia a fost reţinută pentru trafic de droguri, în timpul unui control de rutină.

Poliţiştii au găsit în interiorul autoturismului un kilogram de marijuana şi câteva grame de cocaină, potrivit jurnaliştilor de la publicaţia La Sicilia.

Loading...

În momentul în care au fost opriţi, autoturismul în care se afla Florentina rula cu viteză mare şi avea luminile stinse. Când au fost traşi pe dreapta, una dintre cele două femei a reacţionat violent, ceea ce a trezit suspiciunea carabinierilor.

În timpul controlului, carabinierii au descoperit pachetul cu drogurile sub picioarele femeii care era în dreapta şoferului, iar în buzunarul româncei au găsit un gram de cocaină.

 

Sursa: Internațional
Categorii