Remedii naturiste

Foloseste lamaie inghetata si spune adio la diabet, cancer si obezitate! Lamaia inghetata ajuta la peste 12 tipuri de cancer

 

 

 

 

Despre lamaie stim ca are puteri vindecatoare: intareste sistemul imunitar, normalizeaza colesterolul, ajuta la prevenirea celulelor canceroase, are putere antibacteriana, ajuta la prevenirea ciupercii, reduce riscul de atac cerebral, previne simtomele de astma, curata rinichi si ficatul. Dar ai stiut ca in coaja de lamaie se gaseste de 5 chiar 10 ori mai multa vitamina decat in sucul lui?! Totusi partea aia aproape ca niciodata nu este consumata. Es ce legatura este cu lamaia fiind inghetata?

Peste 20 de teste de laborator au demonstrat ca in acest mod daca inghetam lamaia atunci proprietatile lui devin mai puternice, mai vindecatoare. Lamaie inghetata ajuta la peste 12 tipuri de cancer din care si cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar și cancer pancreatic. Asta nu inseamna sa nu luam medicamentele sau ce a prescris doctorul dar in completare cu tratamentul putem garanta succesul.

Incearca urmatorul lucru:

Loading...

Spala lamaia cu bicarbonat de sodiu, clateste cu apa si pune in congelator o noapte. A doua zi razuieste tot (coaja, fibrele, semintele, tot), si portioneazal in suport de gheata. Dupa aceea adauga la bauturi, salate, si ceaiuri… Congelata lamaia , nu mai este asa acra si asta e unul din beneficii . Consuma astfel lamaia macar doua saptamani si efectul in cele mai multe cazuri va fi vizibil.  Are puterea incredibila!

 

Sursa: La Presa
Categorii