Remedii naturiste

Folosiți frunzele de varză si miere pentru a trata bronșita in doar 5 zile!!!

 

 

 

 

Tusea persistenta poate scoate pe oricine din schema. Uneori nici macar medicamentele nu ajuta prea tare. Puteti folosi frunzele de varza si miere pentru a va ajuta organismul sa se curate complet, fara ajutorul medicamentelor. Puteti folosi aceasta reteta pentru orice varsta.

Poate fi de folos atat in cazul copiilor cat si in cazul adultilor.

Nu aveti nevoie decat de 1 varza si miere.

 

Modul de preparare este simplu.

Luati cate o frunza de varza. Fierbeti-o in apa pentru cateva minute pana cand devine moale si calda. Intindeti miere pe o parte a frunzei si puneti frunza pe piept cu mierea in interior, intre piept si frunza. Puneti o folie peste si acoperiti cu un prosop. Ar trebui sa faceti asta inainte de a merge la culcare.

Daca tusiti foarte rau, puteti folosi doua frunze de varza si sa le amplasati una peste cealallta, putandu-le folosi si pe spate. Indepartati-le dimineata. Curatati pielea cu un prosop.

Daca bronsita este la inceput, folositi acest tratament si bucurati-va de rezultate. Trebuie sa repetati procedura de 5 sau 7 ori astfel incat tusea sa fie indepartata complet.

Mierea va incalzi varza, permitandu-i acesteia sa reduca tusea si sa elimine inflamatia. Puteti folosi si ulei de ricin in locul mierii.

Daca nu aveti nici miere si nici ulei de ricin insa aveti nevoie de acest tratament, puteti folosi doar varza. Rezultatele nu vor fi la fel de bune ca atunci cand folositi mierea.

 

Sursa: PentruEa
Categorii