Inedit

Fotografii care demonstrează legătura extraordinară între copil și animalul său de companie

 

 

Fotografii care demonstrează legătura extraordinară între copil și animalul său de companie

 

Prietenia dintre copii și animale are un rol foarte important pentru dezvoltarea morală și psihică a copilului, începând cu primele zile din viață. Psihologii afirmă, că prezența unui animal în casă favorizează evoluția abilităților și a unor sentimente, care în viitor vor fi de mare ajutor copilului.

Credem, că nu există niciun copil în lume, care nu ar îndrăgi animalele sau care nu ar visa ca părinții săi, într-o zi să-i cumpere un animal de companie. Loialitatea, prietenia, responsabilitatea și afecțiunea sunt calitățile pe care copilul le va învăța alături de un animal de companie. Relația dintre copil și prietenul său patruped este unică și uimitoare.

În această selecție de fotografii amuzante veți vedea cum animalele domestice pot ajunge să fie cele mai apropiate ființe pentru copii.

Vă invităm să admirați aceste imagini frumoase și pline de afecțiune, în care copiii stau alături de animale în tot felul de poziții amuzante. Pentru fiecare din acești copii animalele au devenit niște prieteni adevărați!

1. Un somn liniștit.

2. Poziția este cât se poate de confortabilă…

3. Cu un astfel de prieten copilul oricând se va simți protejat

4. Tandrețe…

5. Sănătatea este cea mai importantă!

6. O priveliște superbă!

7. Micuții.

8. Oare ce visează?

9. Cu un astfel de prieten nimic nu poate să te sperie.

10. Parcă ar avea ceva asemănător?

11. Ca să vezi!? Au încăput într-o cutie!

12. Cei mai buni prieteni!

13. O plimbare prin parc.

14. Se pare că acest cățel este încântat să fie purtat în brațe.

Oferiți copiilor bucuria și fericirea de a crește alături de un animal de companie, pentru că această relație este cu adevărat impresionantă.

 

Sursa: Sclipiri  Alter Minds
Categorii