Remedii naturiste

Frunzele de dafin au proprietati analgezice foarte puternice si reduc rapid durerile articulare si musculare, ajuta la reducerea glicemiei. Tinctura din frunze de dafin

 

 

Frunzele de dafin au proprietati analgezice foarte puternice si reduc rapid durerile articulare si musculare, ajuta la reducerea glicemiei. Tinctura din frunze de dafin

 

 

Probabil folosesti frunzele de dafin atunci cand faci sarmale sau diferite sosuri. deoarece dau o aroma placuta mancarurilor, dar te-ai gandit vreodata ca acestea te-ar putea ajuta sa scapi de durerile articulare si musculare?

Frunzele de dafin pot reduce procesul inflamator din organism, deoarece contin un fitonutrient important ce amelioreaza inflamatia si iritatia.

De asemenea, Frunzele de dafin au proprietati analgezice foarte puternice si reduc rapid durerile articulare si musculare. In plus, joaca un rol esential in digestia alimentelor, deoarece stimuleaza acest proces in tractul digestiv si ajuta la reducerea glicemiei.

Continua sa citesti pentru a afla cum se pregateste o tinctura impotriva reumatismului si a durerilor articulare si musculare. Aceasta reteta este foarte usoara. Ai nevoie doar de frunze de dafin si putin alcool.

Ingrediente:

  • 30 gr frunze proaspete de dafin
  • 30 ml alcool 60%

Mod de preparare:

Se toaca fin frunzele de dafin si se baga intr-un borcan. Se adauga alcool peste ele si se inchide borcanul cu un capac. Borcanul inchis ermetic se depoziteaza intr-un loc cald, timp de 10 zile. Dupa ce au trecut cele 10 zile, se strecoara lichidul si se pune intr-o sticla.

Mod de utilizare

Foloseste tinctura din frunze de dafin pentru a masa zonele dureroasa. De asemenea, poti utiliza aceasta tinctura si pe cale orala. Se dizolva 10 picaturi intr-un pahar cu apa si se consuma bautura obtinuta. Se repeta procedura de 3 ori pe zi.

Masuri de precautie

Tinctura de frunze de dafin nu trebuie utilizata mai mult de o luna. Trebuie sa faci o pauza de cel putin 15 zile inainte de a incepe tratamentul din nou. Femeile insarcinate si copiii sub 6 ani nu ar trebui sa incerce acest remediu.

 
Categorii