Panificatie

Fursecuri de casă cu gem, sfărâmicioase, moi si tare gustoase

 

 

Fursecuri de casă cu gem, sfărâmicioase, moi si tare gustoase

 

Daca combini aluatul delicios de biscuiti si gem de mere, vei obtine o delicatesa gustare pentru ceai. Fursecurile sunt preparate foarte simplu și consumate instantaneu.

Aroma coacerii din casă creează confort în casă, așa că fiecare gospodină va avea nevoie de rețeta de biscuiți cu dulceață de mere.

 

Ingrediente:

unt – 100 g
un ou
zahăr – 80 g
vârf de cuțit de sare
smântână 20% grăsime – 80 ml
suc de portocale – 2 linguri. l.
praf de copt – 1 linguriță.
făină de grău – 180 g
gem de mere – 150 g

 

Mod de preparare:

Amestecăm făina cu praful de copt și cernem totul într-un bol încăpător. Separat, mixăm untul moale împreună cu zahărul după care adăugăm și sărea și oul și omogenizăm. Adăugăm și zeama de portocale și smântâna și amestecăm din nou.

Combinați separat untul înmuiat și zahărul, bateți cu un mixer. Adăugați sare, oul și bateți din nou.

Se toarnă sucul de portocale și smântână în masa de unt și amestecăm din nou. Este foarte gustoasă cu smântână, dar poți adăuga și lapte obișnuit.

Se toarnă amestecul de făină. Framantam aluatul cu un mixer la viteza mica. Transferați aluatul într-o pungă de patiserie. Folosind o formă, întindeți aluatul pe o foaie de copt acoperită cu pergament, sub formă de cercuri mici.

„Coacem 10-15 minute până se fac maroniu deschis la 180 de grade.

Coacem fursecurile timp de 10-15 minute, la cuptorul preîncălzit la 180 de grade. După ce se răcesc puțin, le lipim 2 câte 2 cu gemul preferat și le dăm prin zahăr pudră.

 

Pofta buna!

 

 
Categorii