Panificatie

Fursecuri delicate, fragede, sfărâmicioase, care se topesc în gură – gata în 10 minute. Puține ingrediente, foarte economice, dar atât de delicioase

 

 

Fursecuri delicate, fragede, sfărâmicioase, care se topesc în gură – gata în 10 minute. Puține ingrediente, foarte economice, dar atât de delicioase

 

Ingrediente:

  • Unt moale – 120 g
  • Zahăr pudră – 80 g
  • Vanilie – după gust
  • Un vârf de cuțit de sare
  • Amidon de porumb – 50 g
  • Ou – 1 buc.
  • Făină – 150 g
  • Praf de copt – 1/2 linguriță.

Mod de preparare:

Amestec untul moale, zahărul pudră, vanilia și sarea cu o spatulă. Adaug amidonul, amestec.

Sparg oul, amestec până se omogenizează. Adaug făina cu praful de copt, amestec.

Transfer amestecul într-un poș de patiserie, îl așez pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și îl coac la 180 de grade timp de aproximativ 15 minute.

Puteți decora cu zahăr pudră, delicios!

 

Poftă bună!

 

 Sursa




Categorii