Uncategorized

Gestul dureros făcut de soţia românului ucis în Italia, facut imediat după moartea sa: „Doamne, ce nenorocire…” Câtă durere, ți se frânge sufletul

 

 

 

 

Gheorghe Șuță, românul stabilit în Italia, a fost ucis cu sânge rece de colegul de apartament, pe care victima îl găzduise pentru a-l ajuta.

În vârstă de 36 de ani, Gheorghe Şuţă se căsătorise în 2015 și avea împreună cu soţia sa un copilaş. Colegii bărbatului au afirmat despre acesta că era o persoană minunată și era altruist.

Gheorghe Șuță lucra împreună cu ucigașul, un tânăr de 28 de ani, pe nume Georgian Ionuț Bejenaru. Relațiile tensionate de la serviciu ar reprezenta motivul pentru care criminalul a recurs la cumplitul gest. Georgian Ionuț Bejenaru a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe Gheorghe Şuţa în timp ce dormea.

Loading...

Soţia românului este devastată de durere. Cei doi se iubeau extrem de mult, iar moartea bărbatului i-a lăsat în suflet doar suferinţă şi durere.

Imediat după ce soţul ei a murit, Mădălina a făcut un gest emoţionant. Şi-a schimbat fotografia de profil. Aceasta a adăugat o fotografie din ziua în care ea şi Gheorghe Şuţa s-au căsătorit. Imaginea îi prezintă împreună, ea îşi sărută tandru pe obraz soţul, iar fericirea este pe chipul lor.

Prietenii şi apropiaţii au reacţionat imediat şi şi-au exprimat profundul regret.

„Doamne, ce mult vă iubeaţi! Ce nenorocire! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Şi ţie şi puiului tău multă putere!!” a transmis un apropiat.

„Doamne, nu îmi vine să cred, ce nenorocire, ce pereche reușită erați! D-zeu să-l odihnească în pace, să îţi dea bunul Dumnezeu putere să treci peste acest mare necaz!” a fost un alt mesaj.

 

Sursa: DanAndronic

Tags
Categorii