Placinte si Rulade

Gustul acestei placinte de carne te va cuceri cu siguranta si sigur o vei repeta

 

 

 

 

Ingrediente:

-1 Kg carne

– 150 ml smantana dulce

– 200 g cascaval

Loading...

– sare

– piper

– condimente dupa gust

 

Mod de preparare:

Umplutura:

Se da carnea prin masina de tocat si ceapa.

Se amesteca bine amandoua, le condimentam cu sare si celelalte condimente.

intr- o tigaie cu ulei incins, prajim acest amestec.

Cascavalul se da prin razatoare .

Ouale se pun intr- un bol, se adauga smantana, sare, piper si se amesteca bine.

Luam o tava de cuptor si o tapetam cu hartie de copt, punem o lipie si asezam o treime din carne tocata pe ea si cascaval ras deasupra.

Rulezi si apoi indoi sub forma de melc.

Facem acest procedeu pana terminam lipiile.

Dupa ce ai umplut lipiile le asezi in tava si deasupra punem ouale si smantana.

Se presara cascaval ras deasupra.

Se da la cuptor timp de 20 de minute.

Se serveste fierbinte.

 

Pofta buna!

 

Sursa: De Doamne




Categorii