Horoscop

Horoscop Cristina Demetrescu pentru aceasta vara: “Începe o nouă perioadă, viața o ia de la capăt, două zodii sunt protejate”

 

 

Pateuri și plăcinte cu cel mai subțire aluat – Coapte în tigaie, gata în 5 minute

 

 

Sunt unii nativi care vor intampina probleme in aceasta vara, in timp ce altii vor beneficia de protectia astrelor si vor deveni printre beneficiarii zodiacului.

Berbecii pot avea o vara financiar buna. Sunt sustinuti financiar mai mult de la inceputul lui august, fiind o perioada lunga de doi ani si jumatate in care ei trebuie sa demonstreze ca sunt capabili si puternici si ca se pot sustine singuri si ca pot lua decizii corecte din punct de vedere financiar, corelat cu ceea ce fac si ce isi asuma.

Taurii au un an bun relational, in vara se pot casatori. Pot stabilit anumite parteneriate sau se pot ajuta de anumiti oameni.

Loading...

Pentru Gemeni, este o vara foarte buna pentru munca si sanatate. Pentru ei, fiind zodie de aer, incep acele schimbari pe care trebuie sa le proiecteze pe un termen mai lung. Atentie la investitii, cel putin pana in luna august, relateaza bzi.ro.

Racii iubesc, fac copii, sunt fericiti. Jupiter in Scorpion ii ajuta, isi implinesc dorinte foarte importante.

Cei care sunt casatoriti s-ar putea sa aiba unele probleme, exista unele probleme in planul familial, trebuie sa fie mai atenti la relatia lor.

Leii trebuie sa puna mana la munca si sa munceasca mult.

Multi s-ar putea apuca de o investitie in casa, asa ca in urmatorii ani: mai putin cu distractia si mai mult cu munca. Au aspecte foarte bune pe casa si pe camin. Anii urmatori vor fi dificili, prin asumarea responsabilitatilor, dar au foarte multe lucruri de invatat de acolo.

Si nativii din zodia Fecioara scapa de Saturn, care le-a facut probleme. Pentru cei mai in varsta sau care au mai fost casatoriti urmeaza o perioada importanta din punct de vedere afectiv, mult mai matura decat a fost in momentul de fata. Sa fie atenti la cursurile care le pot schimba profesia! Pe baza acestora ar putea sa isi gaseasca sensul vietii.

Balantele sunt cele care investesc. Vor investi chiar daca nu au nevoie sa investeasca undeva. Pur si simplu, ele traiesc cu gandul ca muncesc acum ca sa se bucure mai tarziu. Va fi un an bun din punct de vedere financiar. Sunt schimbari legate de familie si de casa.

Pentru Scorpionii, ar trebui sa fie o vara frumoasa si din punct de vedere profesional si din punct de vedere personal. Ei trebuie sa invete lucruri noi si sa fie foarte atenti ce vorbesc si ce semneaza. Se pot muta dintr-un oras in celalalt.

Sagetatorii scapa de Saturn si Luna Neagra, iar lucrurile se mai calmeaza. Din zona finantelor, trebuie sa mai invete in anii urmatori pentru a deveni mai maturi si sa nu cheltuie foarte mult. Jupiter ii ajuta in schimb la liniste si sanatate.

Pentru Capricorni, se termina o perioada grea. Intrarea lui Saturn in Capricorn este de bun augur, mai putin pana in vara, cand Luna Neagra sta acolo. Ei “muta muntii din loc” si sunt protejati. Jupiter ii ajuta si prin cunostinte sa ceara ajutorul.

Pentru Varsatori, este o vara dificila. Trebuie foarte mult sa se ingrijeasca si sa treaca peste incercari. Profesional, va fi bine. Cei care vor munci si isi vor asuma responsabilitati nu vor simti greutatile.

Pestii stau bine din punct de vedere al proiectelor, al calatoriilor. Pot calatori, pot invata, pot evolua spiritual. Pot deveni independenti, adica se pot rupe de anumite angajamente si sa isi gaseasca vocatia.

 

Sursa: Respect și prietenie
Categorii