Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Horoscop de iarnă – Trei zodii au o şansă formidabilă

 

 

Horoscop de iarnă – Trei zodii au o şansă formidabilă

 

 

Iarna se instalează încet și sigur, iar previziunile astrologice pentru următoarele luni sunt extraordinare pentru mare parte dintre zodii!

Lunile decembrie, ianuarie și februarie vor fi unele pline de provocări. Multe zodii vor fi puse în situații-cheie, iar unele își vor rezolva problemele ce țin de viața amoroasă și bani.

 Horoscopul iernii:

BERBEC: Luna decembrie va aduce stabilitate financiară. Luna ianuarie te va pune într-o situație nouă din punct de vedere profesional, iar în februarie găsești marea dragoste.

Loading...

TAUR: Trebuie să acționezi cu mai multă precauție în decembrie. În ianuarie vin surprizele plăcute mai ales din punct de vedere profesional. Ia măsuri privind sănătatea ta în februarie.

GEMENI: Te vei trezi în tot felul de situații complicate în decembrie. Ianuarie și februarie sunt lunile care vor fi oportune pentru schimbările dorite.

RAC: Decembrie va fi o lună a cadourilor, dar a celor neplăcute. Ianuarie și februarie aduc zâmbetul pe chipul tău.

LEU: Iarna aceasta este o iarnă a iubirii. Ai parte de momente spectaculoase. Probleme apar doar în februarie.

FECIOARĂ: Iarna este de obicei deprimantă pentru tine, însă sezonul ăsta îți va aduce motive de bucurie. Ianuarie va fi o lună bună, contrar așteptărilor.

BALANȚĂ: Nimic nu se compară cu iarna aceasta. Vei avea parte de momente extrem de frumoase mai ales în februarie.

SCORPION: Unele îngrijorări ale tale se adeveresc în ianuarie și februarie. Trebuie să acționezi cu mai multă prudență.

SĂGETĂTOR: Va fi o perioadă extraordinară din toate punctele de vedere. Ai numai de câștigat mai ales în decembrie și ianuarie.

CAPRICORN: Ai de făcut alegeri vitale pentru liniștea ta sufletească. Trebuie să iei decizii pilot în luna ianuarie.

VĂRSĂTOR: Iarna aceasta va fi una excelentă pentru tine din toate punctele de vedere. În decembrie și ianuarie primești oferte de muncă bine plătite în străinătate.

PEȘTI: Cauți fericirea în locuri greșite și vei reveni cu picioarele pe pământ abia din luna februarie a anului urmator.

 

 Sursă
Categorii