Horoscop

Horoscop noiembrie! Zodia care luna aceasta începe o frumoasă poveste de iubire

 

 

Horoscop noiembrie! Zodia care luna aceasta începe o frumoasă poveste de iubire

 

 

Horoscop lunar noiembrie, Gemeni. Luna noiembrie aduce cam tot ce ți-a lipsit în restul anului din punct de vedere sentimental.

 

Horoscop lunar noiembrie Gemeni

Este o lună cu de toate și e greu de spus cum o vei scoate la capăt. Nu de alta, dar ai atâtea caiități, atâtea motive de bucurie încât nu reușești să le vezi pentru că gândurile tale se îndreaptă obsesiv doar către lipsuri.

Poate că în cel de-al 12-lea ceas va trebui să observi care sunt aspectele pozitive ale vieții tale, care sunt lucrurile de care e bine să ții cont pentru a fi fericit.

Uneori nu ai nevoie de milioane de euro în cont pentru a zâmbi, pentru a te bucura de viață, deci luna noiembrie vine și ca o lecție în acest sens.

Loading...
Apoi, din punct de vedere profesional ești nevoit să faci anumite schimbări care pe termen lung vor fi benefice. Poate că nu îți dai seama acum, însă unele măsuri pe cât de radicale pot părea, pe atât sunt de bune pe termen îndelungat.

Cu iubirea lucrurile se limpezesc. Vei avea parte de tot felul de situații extraordinare, vei fi cadorisit. O iubire nouă apare în viața ta și te măgulește să vezi că există oameni care vor să te cunoască, oameni care nu pornesc cu prejudecăți într-o relație.

De mult îți lipsea o astfel de experiență, deci e bine să pornești cu prudență, dar cu o minimă încredere în același timp.

Ai parte, așadar, de o lună pestriță, o lună cu bune și cu rele, o lună excelentă.

 

Sursa
Categorii