Horoscop

Horoscopul egiptean spune multe despre tine și viitorul tău

 

 

 

 

Astrele au puterea de a arăta multe despre personalitatea și despre secretele unei persoane! Ce zodie ești în horoscopul în egiptean?

Tot ce ai de făcut este să descoperi sub ce semn zodiacal te-ai născut conform horoscopului egiptean și vei descoperi totul despre tine și destinul tău!

Bastet (16 ianuarie – 15 februarie)

Se spune că persoanele născute sub acest semn zodiacal iubesc libertatea și nu acceptă deloc autoritatea venită de la cei din jur. Sunt firi agile, istețe și nu suportă deloc rutina. Muncesc mult și toată viața aspiră să fie persoane independete, potrivit horoscopului egiptean.

Seckhmet (16 februarie – 15 martie)

Persoanele născute în această zodie sunt firi romantice și extrem de devotate. Fac adesea sacrificii uriașe pentru familie și prieteni, iar viața lor nu va fi una lipsită de suișuri și coborâșuri.

Apep (16 martie-15 aprilie)

Conform horoscopului egiptean, cei născuți în această zodie duc adesea o viață agitată, plină de haos și dezordine. Dau dovadă de multă inteligență, chiar dacă sunt firi lipsite de disciplină. Nu de puține ori au tendința să sufoce cu iubirea lor.

Ptah (16 aprilie-15 mai)

Cei născuți în această zodie a horoscopului egiptean sunt persoane care iubesc aventurile, persoane independente. Sunt companii plăcute și au puterea de a face mai multe lucruri deodată, reușind în tot ceea își propun datorită perseverenței și ambiției.

Atum (16 mai-15 iunie)

Cei născuți în această zodie dau dovadă de înțelepciune și sunt persoane înțelegătoare. Dau dovadă de o curiozitate ieșită din comun și spun direct ceea ce gândesc. Din această cauză, pot părea răutăcioase, dar fără a avea intenții rele.

Isis (16 iunie-15 iulie)

Se spune că cei născuți sub protecția acesteia visează să ajungă să lucreze în profesii prin intermediul cărora să-i ajute pe alții (de pildă, medici, preoți sau asistenți sociali).

Au o minte ageră și sunt foarte precoce, iar la maturitate devin perspicace și prevăzători. Sunt, de asemenea, persoane liniștite, calme, care detestă să depindă de alții.

De altfel, dispoziția lor se poate schimba brusc, iar acest lucru complică foarte mult relațiile cu ceilalți.

Ra (16 iulie-15 august)

Potrivit horoscopului egiptean, cei născutț în această zodie sunt lideri adevărați, iubitori de justiție și mereu adepți ai unei bune organizări.

Extrem de pragmatici, ei se nu se conformează regulilor precum fac ceilalți, ci au un sentiment de rebeliune în ei. Totuși, își doresc să aducă schimbări care să influențeze pozitiv societatea.

Horus (16 august-15 septembrie)

Cei născuți sub acest semn zodiacal dispun de un echilibru mental extraordinar, sunt perfecționiști, sinceri, le place să se bucure de viață, sunt umili, naturali și au încredere în oameni.

Acești indivizi sunt naivi și, deseori, se înșală în privința celorlalți. De altfel, consideră că toate persoanele le vor întoarce cândva favorurile făcute.

Maat (16 septembrie-15 octombrie)

Cei din zodia Maat sunt persoane persuasive și cooperative. Sunt oameni cerebrali și creativi și adoră schimbările, motiv pentru care le place să se reinventeze. De asemenea, le place să depună eforturi mari, muncind până la epuizare pentru a avea succes.

Osiris (16 octombrie-15 noiembrie)

Această deitate simbolizează autoritatea și conducerea, iar nativii acestei zodii sunt energici, au un nivel înalt de toleranță, sunt persoane loiale și sincere, inteligente și carismatice, buni sfătuitori și au mereu o atitudine pozitivă. În iubire sunt fideli și luptă fără a obosi pentru ceea ce-și doresc.

Hator (16 noiembrie-15 decembrie)

Acești indivizi sunt persoane pline de viață, optimiste și însetate de cunoaștere. Detestă monotonia și adoră conversațiile inteligente fără sfârșit.

Dau dovadă de spontaneitate și inițiativă, în mod special, în relația cu persoana iubită, dar țin la spațiul lor personal și nu vor să fie sufocate, potrivit zenivers.ro.

Anubis (16 decembrie-15 ianuarie)

Cei născuți în această zodie din horoscopul egiptean dețin cunoștințe din multe domenii și sunt persoane răbdătoare și inteligente.

De altfel, aceștia sunt foarte practici, având tendința de a plănui în detaliu fiecare activitate pe care o întreprind.

Sunt foarte puternici emoțional, dar au nevoie de atenție din partea persoanelor dragi în permanență și vor mereu să se simtă apreciați.

 

Sursa: Sufletul Romaniei
Categorii