Flori si gradina Horoscop

Horoscopul florilor: Ce plantă reprezintă zodia ta şi ce poate spune despre tine

 

 

 

 

Caprifoi (Mâna Maicii Domnului) – Berbec

21 martie – 19 aprilie
Cei născuţi sub influenţa acestui semn sunt persoane puternice, care sunt ca un magnet pentru ceilalţi. Sunt lideri înnăscuţi, plini de energie, hotărâţi şi pot face faţă oricărei provocări. Această plantă căţărătoare înmiresmată îţi reprezintă perfect spiritul luptător, dar şi atrăgător.

Este asociată zodiei Berbec.   

Macul – Taur

20 aprilie – 19 mai
Dacă eşti născută în perioada 20 aprilie – 19 mai, planta care te reprezintă este macul. Ai o fire sensibilă, artistică, iubeşti tot ceea ce este frumos şi delicat. Muzica este o pasiune pentru tine, îţi încântă simţurile şi are un loc aparte în viaţa ta. Iubeşti plăcerile vieţii şi este o companie foarte căutată pentru cei din jur. Confortul este esenţial pentru tine, de aceea investeşti mult în locuinţa ta.     

Lavanda – Gemeni

20 mai – 20 iunie
Persoanele născute în această perioadă sunt la fel de impresionante precum un câmp întreg de lavandă. Adoră să vorbească, să-şi împărtăşească ideile, să le dezbată. Creativitatea este o trăsătură importantă a acestor nativi. Îşi canalizează atenţia asupra mai multor lucruri în acelaşi timp, răspândindu-şi ideile în stânga şi dreapta, la fel cum lavanda îşi oferă parfumul.   

Iris – Rac

21 iunie – 22 iulie
Sensibilitatea este cuvântul care îţi descrie cel mai bine personalitatea. Eşti foarte receptivă faţă de sentimentele celorlalţi şi ai o intuiţie excelentă. Ai nevoie de stabilitate, linişte şi dragoste pentru a înflori cu adevărat. Familia este extrem de importantă pentru tine şi vei face orice ca să-i protejezi pe cei dragi. La fel ca irisul, te simţi foarte bine în apropierea apei, iar o casă pe malul unui lac sau râu ar fi ideală pentru tine.  

Floarea-soarelui – Leu

23 iulie – 21 august
Cei născuţi în această perioadă sunt calci, plăcuţi şi adevăraţi lideri înnăscuţi. Ştiu cum să-i mobilizeze pe toţi cei din jurul lor prin siguranţa de sine şi încrederea de care dau dovadă. Sunt mereu în centrul atenţiei şi ajung pe cele mai înalte culmi datorită aptitudinilor de care dau dovadă. Pot fi prieteni foarte buni, generoşi şi de încredere.  

  Zorele – Fecioară

22 august – 22 septembrie
Persoanele născute în această perioadă sunt reprezentate de zorele. Simţul practic şi organizatoric de care dau dovadă aceste persoane îi face pe cei din jur să-i considere întotdeauna un sprijin important. Au o tenţie foarte mare la detalii, ceea ce îi ajută să-şi realizeze întotdeauna îndatoririle ajungând foarte aproape de perfecţiune.   

Trandafir – Balanţă

23 septembrie – 22 octombrie
Dacă eşti născut în această perioadă, trandafirul este floarea care te reprezintă. Dreptatea şi adevărul sunt cele care îţi guvernează viaţa şi ai capacitatea de a descoperi întotdeauna adevărata faţă a situaţiilor. Iubeşti frumuseţea, arta şi moda, iar simţul tău estetic este foarte bine dezvoltat. Eşti o persoană sociabilă şi prietenoasă.

Crizantema – Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie
Eşti o persoană misterioasă, profundă şi plină de surprize. Iubeşti adevărul şi onestitatea, de aceea te implici cu succes în rezolvarea tuturor problemelor. Pui multă pasiune în tot ceea ce faci, iar asta îţi asigură de cele mai multe ori succesul. Ţi se potrivesc foarte bine profesii care presupun studii aprofundate.   

Narcisa – Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie
Persoanele născute sub influenţa acestui semn sunt reprezentate de nascisă. Adoră să-şi împărtăşească ideile cu ceilalţi, sunt direcţi, oneşti şi de încredere. Norocul este întotdeauna de partea lor, iar cunoştinţele acumulate de-a lungul timpului îi transformă în adevăraţi înţelepţi în ochii celor din jur. Au o imaginaţie foarte bogată.   

Garoafa – Capricorn

22 decembrie – 21 ianuarie
Cei născuţi sub influenţa acestui semn au un puternic simţ practic, organizatoric. Voinţa lor puternică şi determinarea îi ajută să ajungă acolo unde îşi doresc. Muncesc mult şi nu se tem deloc de responsabilităţi. Capacităţile de lider îi ajută pe aceşti nativi să se impună şi să ia mereu decizii foarte bune. Securitatea şi stabilitatea sunt elemente esenţiale în viaţa lor.   

Orhidee – Vărsător

21 ianuarie – 19 februarie
Dacă te-ai născut sub influenţa acestui semn, orhideea este floarea care te reprezintă cel mai bine. Eşti o persoană curioasă, activă, sociabilă şi prietenoasă. Ideile tale sunt adesea neobişnuite şi originale, iar stilul tău de viaţă iese în evidenţă prin lucrurile excentrice pe care le faci. Iubeşti oamenii, umanitatea şi faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

 

 

Sursa: Eva.ro
Categorii