Remedii naturiste

Iata ceea ce trebuie sa stii daca ai o umflatura pe gat, pe spate sau dupa ureche

 

 

 

 

Multi oameni se confrunta cu chisturi epidermoide, iar cei mai multi dintre ei considera aceste chisturi ca fiind chisturi sebacee, ceea ce este o mare greseala. Clinica Mayo sustine ca, de fapt, adevaratele chisturi sebacee sunt foarte rare si provin din glandele sebacee care lubrifiaza parul si pielea.

Un chist epidermoid este un chist benign de obicei gasit pe piele. Chistul se dezvolta din tesutul ectodermal. Histologic, este format dintr-un strat subtire de epiteliu scuamos. Un chist epidermic (chist sebaceu) este un sac de material care arata ca branza. Se dezvolta atunci cand celulele pielii depoziteaza cheratina sub piele. Umflaturile sunt de obicei nedureroase sub piele si mobile. Ele pot deveni inflamate si infectate. Ele se gasesc pe tot corpul, inclusiv scrot. Un chist sebaceu este un tip de chist care se formeaza in epiderma, stratul exterior al pielii.

Se formeaza atunci cand o glanda sebacee, o glanda producatoare de seboree, in piele, devine blocata. Chisturile epidermoide nu sunt in general dureroase si nu au nevoie de un tratament anume. Totusi, daca se infecteaza, ele trebuie indepartate si multe persoane apeleaza la chirurgie. Totusi, est bine sa stiti ca exista si alte metode, naturale, care va vor ajuta sa scapati de aceste chisturi imediat.

Loading...

REMEDII NATURALE PENTRU INDEPARTAREA CHISTURILOR EPIDERMOIDE.Mierea.

Se prepara o pasta din miere, banana, iarba de grau si se aplica pese zona cu pricina. Se acopera apoi cu un tifon si se lasa peste noapte. Repetati procedeul pana ce veti vedea rezultatele.

 

Sursa
Categorii