Flori si gradina

Idei inedite de suporturi din metal, simple si elegante, care desavarsesc aspectul curtii

 

 

 

 

Cei carora le plac florile si adora sa-si decoreze gradina cu ele, le-am pregatit o surpriza in acest articol, mai precis idei de suporturi din metal pentru ghivece, suporturi cu care isi pot infrumuseta atat intrarea casei cat si curtea dar si apartamentul in care locuiesc.

Poate ca decoratiunile din metal nu mai sunt printre preferintele multora dintre voi, considerandu-le invechite din punct de vedere al design-ului. Ei bine, noi nu credem acest lucru prin urmare ne-am propus sa va convingem de frumusetea lor prin intermediul acestor imagini.

Aceste modele de suporturi din metal s-ar putea incadra perfect in imaginea de ansamblu a gradinii voastre. De aceea daca va doriti un stil aparte in materie de design exterior iata cateva idei de amenajari astfel incat sa iesiti in evidenta cu ceva inedit si placut la vedere.

De departe cele mai interesante dintre ele ni s-au parut suporturile cu linii fine, realizate artistic tocmai datorita faptului ca au acea forma deosebita dar si cele comune care au doar un simplu carlig de prindere a ghiveciului cu flori.

 

suporturi din metal

suporturi din metal

 

O idee interesanta de suporturi din metal ni s-a parut aceea de a le suspenda pe un cadru confectionat din mai multe cercuri.

 

suporturi din metal

 

O idee de suport inedit pentru zidul casei. Voi ce parere aveti de el?

 

suporturi din metal

 

Sau aceste suporturi tip scara si care se pliaza perfect pe un perete al casei.

 

 

Dar si cele care imita un montagne russe, spre exemplu.

 

 

Iata o idee de suport simplu cu patru locasuri pentru ghivecele cu flori pitice dar la fel de bine este potrivit si pentru cele curgatoare.

 

 

Va marturisim ca avem si noi un suport preferat. Acesta este, si ne place tocmai detaliilor fine si maiestriei cu care a fost confectionat.

 

 

sursa foto Ideipentrucasa.ro
Categorii