Flori si gradina

Idei practice de a economisi cat mai mult spatiu intr-un balcon mic

 

 

 

 

Una din zonele preferate in care ne place sa stam pe timpul verii, este balconul. Intr-un asemenea loc ne servim cafeluta de dimineata inainte de a pleca la serviciu, dar pentru ca in marea majoritate a cazurilor un astfel de spatiu nu este atat de generos, ne-am gandit ca ar fi de bun augur sa ne inspiram din aceste 16 idei practice de amenajari interioare.

De ce am ales tocmai astfel de idei de amenajari interioare? Deoarece am prezentat numeroase proiecte pentru gradina si pentru a nu fi acuzati ca ii favorizam doar pe cei care locuiesc la curte, ne-am gandit sa le prezentam idei si celor care locuiesc intr-un apartament la bloc, mai precis idei pentru amenajarea balcoanelor, astfel incat sa se poata bucura de o oaza de liniste si frumusete chiar la ei acasa.

Pentru a beneficia de cea mai frumoasa priveliste, recomandarea noastra ar fi aceea de a amenaja balconul cu multe flori si cat mai colorate, insa cele mai importante si care nu ar trebui sa lipseasca din nici un decor, sunt piesele de mobilier din lemn.

Confectionate la dimensiuni, mesele rabatabile sunt printre obiectele care contribuie la economisirea spatiului si dau oricarui loc acel aer rustic binecunoscut de toata lumea. Dar si minibarurile culisabile, minibaruri care pot fi montate pe balustrada balconului, fara a aglomera cu nimic locul respectiv.

Asadar daca v-ati hotarat ca a venit vremea sa amenajati balconul, iata cateva idei practice care va vor ajuta sa puneti in aplicare proiectele la care v-ati gandit de multa vreme.

Daca si voi aveti astfel de proiecte finalizate si vreti sa ni le impartasiti si noua, o puteti face postand fotografii si comentarii pe pagina noastra de facebook.

idei practice

idei practice

Buna aceasta idee de a creste pe balcon si cateva plante aromate.

idei practice

idei practice

 

sursa foto Ideipentrucasa.ro
Categorii