Remedii naturiste

„În doar o săptămână îți vor cădea pantalonii” Grăsimea de pe burtă și coapse va dispărea

 

 

 

 

Mâncarea nesănătoasă, un regim zilnic incorect, lipsa efortului fizic – toate acestea duc inevitabil la sporirea depunerilor de grăsime sub piele. Acest lucru generează o mulțime de complexe legate de aspectul fizic, dar reprezintă și un prejudiciu semnificativ pentru sănătate.

Imagini pentru „În doar o săptămână îți vor cădea pantalonii” Grăsimea de pe burtă și coapse va dispărea, e suficient să consumi pe nemâncate

Fără îndoială, pierderea sănătoasă în greutate este un proces de lungă durată, care necesită o dietă echilibrată și efort fizic sistematic… Redacția noastră îți va prezenta un remediu de slăbit care te va convinge de faptul că soluțiile naturiste pot să te ajute să scapi de kilogramele în plus.

Cum să slăbești în două săptămâni?

Ingrediente:
200 ml oțet de mere
3 smochine uscate

Loading...

Mod de pregătire:
Cantitatea de oțet indicată ar trebui să fie suficientă pentru întrebuințarea timp de o săptămână. În a 8-a zi se prepară o nouă porție, folosind încă 200 ml de oțet de mere. Repetă cura, după pașii indicați, timp de încă 7 zile.

Datorită acestui remediu, nu doar că îți vei îmbunătăți metabolismul și îți vei detoxifica organismul, dar vei primi și o porție de vitamine, atât de necesare în curele de slăbit.

„Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 


Sursa: Fasingur
Categorii