Remedii naturiste

Încearcă 4 tratamente pe bază de bicarbonat pentru a-ți vindeca întregul corp!

 

 

 

 

Folosit corespunzător, bicarbonatul de sodiu poate deveni un excelent remediu preventiv, dar și curativ, în lupta împotriva mai multor boli și afecțiuni. Printre altele, bicarbonatul de sodiu are efect energizant, accelerează metabolismul, și alină durerilor stomacale.

În continuare îți prezentăm 4 modalități de a combina bicarbonatul cu alte ingrediente pentru a preveni îmbolnăvirile și a întări sănătatea întregului organism.

Apă cu bicarbonat pentru prevenirea bolilor și calmarea indigestiilorImagini pentru baking soda and honey

Loading...

Acest remediu simplu alcalinizează corpul și previne îmbolnăvirile datorate în primul rând acidității ridicate. Amestecă două linguri de bicarbonat cu 250 ml de apă și bea remediul lichid de 3 ori pe zi.

Pentru prevenirea durerilor și arsurilor la stomac, dizolvă o jumătate de linguriță de bicarbonat într-un pahar cu apă și bea amestecul cu o oră înainte de fiecare masă.

Amestec pentru energizarea corpului

Bicarbonatul poate reduce chiar și febra musculară și pregătește corpul pentru mai mult efort. Amestecă un sfert de linguriță de bicarbonat cu 1,5 l de apă. Adaugă la amestec și 125 ml de zeamă de lămâie și 2 linguri de miere.

Mută lichidul într-un borcan din sticlă și depozitează-l la frigider. Bea câte un pahar sau două din această băutură atunci când depui efort susținut.

Sursa: Business Forum
Categorii